Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超合金分享討論區

.......舊相回顧....
323 發表於 9-2-2011 13:11

唔係講少,出番d大膠都應該有市場呀...:67:
.......舊相回顧....
323 發表於 9-2-2011 01:11 PM

wa.....so nice ....i like old school thing
回復 157# verywai

大膠~~~~i just walking in wan chai to find rx78-2大膠....but cannot find

have any ching know mong kok or xx point have  this ? how much around ?thx
頭像被屏蔽
新區?...

我剛將之前11頁粗略睇了...支持

終於有多一個落腳點了
送上小弟既見面禮一張

唔係講少,出番d大膠都應該有市場呀...
verywai 發表於 9-2-2011 04:30 PM

未必........當年Unifive做咗呢個勇敢嘅動作,結果..................出咗三隻之後,因消情問題, 停咗全面復刻Popy大膠嘅plan, 其實而家真係唔係咁多人鍾意大膠ga ja, 尤其係後生嗰貝, 而好似我呢啲老餅就算叫做有啲能力但邊得嚟咁多地方攞呀:67:唉.............我其實真係希望當年Unifive可以頂落去, 而家隻隻condition好啲都話3,4萬, 點買呀大佬...
之前好平入既:(

未必........當年Unifive做咗呢個勇敢嘅動作,結果..................出咗三隻之後,因消 ...
CombattraV 發表於 9-2-2011 20:37

無錯呀...unifive既消失真係一大可惜...:67:
未必........當年Unifive做咗呢個勇敢嘅動作,結果..................出咗三隻之後,因消 ...
CombattraV 發表於 9-2-2011 08:37 PM
而家玩家要求多左.....美觀、超可動、變型、附件......通通都希望有......但大家的屋企空間就越黎越少......大膠就咁樣沒落了....:cool:
之前好平入既
timothy276217 發表於 9-2-2011 11:34 PM
:77: ......以後多多支持呀!

:handshake: ......新舊超力電磁俠!

舊品...秘密戰隊:67:

:36: ......睇落隻金剛飛天鑽唔似係純用磁石接合的,大家睇睇手部關節位....係有關節坑的.....如果純磁石根本不用有坑的!

舊品...秘密戰隊。
verywai 發表於 10-2-2011 12:52 AM
:71:.....抵玩之作...我記得佢都幾大都架!正呀!