Toysdaily 玩具日報

查看: 4681|回復: 16

[玩具報告] Soldier Story U.S. Marines in Afghanistan - Mix and Match

呢隻好鍾意, 一早諗好用已經睇到悶嘅Terminator Marcus 造型,  攞咗 Marcus Wright 嗰頭 ..... 轉咗 HT body 先用到.

Soldier Story 軍事 真係比 HT 更正, 只係又同一樣投訴 - 大佬, 由 Dragon 開始, 個個 brand 都 lazy 唔去 prepare manual, 唔係個個玩家都係軍事專家, 好多時仲要上 internet 找 details.....  今次裝身又用咗 2 hours ......... :70: , Gloves 用之前 blue color version.

睇到隔離隻阿落豬, 大家都知我下個 project 係乜 ....  多謝 BBQ & MAX 大大之交流 ... 今次又有得玩 !

頭像被屏蔽
師兄確係快手,小弟今日公司多野做,拎唔到:63:
期待更多大作:71:
:D 我净系睇到后边果只LIFESIZE的BOBA FETT胸像。
:71: 真快呀~~~ 我星期六先有時間去攞....
今次個頭彫 係咪都 ok ?
wa 胸像 boba fett~~!!

冇說明書教人組裝,真係幾唔user friendly
我想問, 我開始想玩現代美軍既figure,
係唔係soldier story 呢個牌子比較好????
同埋邊到有較多款式選購??
thz
回復 7# ilovetoys

呢過牌子OK喎,產品設定資料搜集都做得足。
質量可以,有detail,係頭雕跟HT差少少,冇乜舊化
可以係雞旺地下面,煙士一樓,好勁對面一樓 搵到:52:
回復  ilovetoys

呢過牌子OK喎,產品設定資料搜集都做得足。
質量可以,有detail,係頭雕跟HT差少少, ...
Oldcat 發表於 21-1-2011 12:06 AM

雞旺地下, 係唔係啫老怕睇舖嗰間???
煙士一樓, 啫最大間, 最多figure display 嗰間??

好勁對面一樓就真係唔知係邊間.....
回復 9# ilovetoys

其實師兄都好熟路呀,好勁對面一樓係以前廣華街果間搬過去,
不過我都未去過新址:38:

其實師兄都好熟路呀,好勁對面一樓係以前廣華街果間搬過去,
不過我都未去過新址
Oldcat 發表於 21-1-2011 12:23 AM

哦....我知佢搬左, 但係唔知搬左去邊呀, 我好中意去嗰間....
我都想知新地址
哦....我知佢搬左, 但係唔知搬左去邊呀, 我好中意去嗰間....
我都想知新地址
ilovetoys 發表於 21-1-2011 00:30

馬會對面嘅商場一樓
回復 11# ilovetoys
好勁對面有個商場仔一樓…
好勁對面有個商場仔一樓…
Oldcat 發表於 21-1-2011 12:41 AM

柏裕商業中心1樓???
回復 14# ilovetoys
非也,實為投注站對面…:69: