Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 1/48 紅渣素祖,滲線同加燈

用o左一日素祖完隻 1/48 紅渣, 重滲埋線同加燈.  隻 Megasize 紅渣冇隻高達出得咁好, D夾口實磨鬼死我!  同隻 RG 比就更加冇驚喜得個大字:45: 好難擺pose! 不過呢隻野都係预o左齋企.  遲D冇咁凍先幫佢噴油.

紅渣晒冷... megasize, MG, HG, RG & S HCM Pro, hcm pro & 可動戰士, 我知我知, still missing PG, 未砌, will come later!

黎兩張招牌pose

馬沙大戰亞寶... 兩隻野好難企穩, 好難擺到型pose!

之前果D用 iphone 影, 今次正正經經用 DC 影兩隻 Megasize 門神, 不過唔係應該高達高過紅渣o架咩!

thank you for watching...:77:
CHING, 除左呢兩隻野之外你間屋都好大下喎@@
Ching? Jack?
Ching? Jack?
ygat2005 發表於 15-1-2011 09:27 PM

???? jack???? 唔明!
CHING, 除左呢兩隻野之外你間屋都好大下喎@@
Aliens 發表於 15-1-2011 04:22 PM

我住係外太空, space 唔係問提! 過兩條街有人養牛添呀:38:
Good!
嘩~~~
壯觀的馬沙家族
成員太強大了

強~~
應該好快會出含燈版.
頭像被屏蔽