Toysdaily 玩具日報

查看: 9575|回復: 24

[個人收藏] [價錢帖] 一隻衰唔哂的Optimus Prime (P.2已repaint)

:67:

報價先!星期日,煙鼠一鈕$16x一入!:67:

之前見好多師兄都話佢醜、多左個轆響手、腳長腰幼、唔抵、要等貨櫃版........好多好多佢唔應該出現既理由。其實我覺得佢唔係太醜之外,文哥既既比例同隻bee咁上下,相信repaint完同隻bee放埋一齊應該幾襯,而且隻bee又可以有個伴!

玩上手,其實真係唔差!即使我買果盒唔知點解冇說明書,變形過程都好流暢,仲覺得唔睇說明好似好玩扭計骰咁添!另外可動都ok,擺pose幾順手靚仔!

加上佢夠高大,好有大佬feel!叫做ok啦!

快影幾張,等repaint完再post!:43:

多謝收睇!:64:
報價先!星期日,煙鼠一鈕$16x一入!

之前見好多 ...
常威 發表於 21-6-2011 01:21 PM

唔係用新相機影架咩,點解LAST 個張仲好似你條老底咁黃KA:blame:
唔係用新相機影架咩,點解LAST 個張仲好似你條老底咁黃KA
elvischoi 發表於 21-6-2011 01:25 PM

日落mode呀!大鄉里!:78:
日落mode呀!大鄉里!
常威 發表於 21-6-2011 01:30 PM

:ar:
唔係用新相機影架咩,點解LAST 個張仲好似你條老底咁黃KA
elvischoi 發表於 21-6-2011 01:25 PM

kelvin value over 10K ar pigpig:43:
:67:我仲係只like架直昇機........威兄快d買啦:35:
我仲係只like架直昇機........威兄快d買啦
Warmblood 發表於 21-6-2011 01:53 PM

點解你LIKE要我買呢?邊方面出錯左?:67:
我買果盒唔知點解冇說明書 ...
常威 發表於 21-6-2011 01:21 PM

好明顯係人既問題,
連說明書都唔LIKE你!!
未paint架?

比人坤左添...
定說明書+3草?:67:
頭像被屏蔽
點解你LIKE要我買呢?邊方面出錯左?
常威 發表於 21-6-2011 02:07 PM

:64:
由於我見過有人出戰隊同12" 555加速 post 係撻人相當自己post.....佢地話叫撻圖說故事喎.....我見都無人搬又無人理........咁出post仲好過自己影自己寫啦.....:71:
16X 又真是好底, 我唸其他V級都有機會插......
joseph1106 發表於 21-6-2011 02:36 PM

雞旺已經有發實發皇蜂出現啦!我又買貴5草啦!:78:
由於我見過有人出戰隊同12" 555加速 post 係撻人相當自己post.....佢地話叫撻圖說故事喎.....我見 ...
Warmblood 發表於 21-6-2011 02:38 PM

都好喎!如果係咁我出舊玩具啦!:58:

等我去你d舊post度搵下有冇啱洗野先~~~~~~:43:
都好喎!如果係咁我出舊玩具啦!

等我去你d舊post度搵下有冇啱洗野先~~~~~~
常威 發表於 21-6-2011 02:48 PM

:43:您條烏合之眾吖