Toysdaily 玩具日報

查看: 6781|回復: 17

[玩具攝影] HT THOR..... and Hammer

一如各師兄所說,set pose 有點難度,盡力試試:54:

鐵鎚的重量加上腳踝關節偏軟是主要障礙:76:

拔鎚:50:

充滿力量啦:66:

頭雕其實也不錯

誰與爭峰:$

忙了好一段時間,也忘了一部份自己
還是要靜下來,集中地清醒一下
來一個“忙了…忘不了”:43:

Thanks for watching:77:
好........呆........:42:
Thanks for sharing. :64::64: Mine is yet to arrive.
頭像被屏蔽
兩父子都比貨版改善,條腰如果分件當然好,不過依家set pose都ok,戲中大部份時間雷神都一係企,一係飛,係爆唔到地姐......,反而腳軟真係扣分
咪影得幾好..:71:
回復 5# jay_c
腰硬是一個缺陷,反而表情我接受到,世事難完美,整體算ok啦:61:
回復 7# Oldcat

所以我2父子都有入,反正佢地都係正氣凜然咁企係度
Me too 但老豆要排下隊影相lu:38:,事關仲有好多隻未開盒
回復 6# kingwong1994

Thanks Kingwong1994 and Henrylow 大大
Miss 左大大個正POST TIM~:handshake:

滿有自信嘅一張, 視線好有神:

好多大大都話有腳踝關節偏軟嘅問題, 其實係用邊類型素體呢?

如果小弟有入的話, 應該會用AA膠OR補土增強個BALL JOIN.:64:
Miss 左大大個正POST TIM~

滿有自信嘅一張, 視線好有神:

好多大大都話有腳踝關節 ...
catcat 發表於 26-6-2011 07:54 AM

多謝多謝,眼神呢•••• 有大大一野回”好呆" 喎,真係得咩:56:
須則我又接受個表情,覺得係有焦點嘅:54:
腳同腰係敗筆,不過都set到心想的pose:52:

特別要多謝Max大嘅加分:77:
多謝多謝,眼神呢•••• 有大大一野回”好呆" 喎,真係得咩
須則我又接受個表情,覺得係有焦點& ...
Oldcat 發表於 26-6-2011 09:25 AM

玩玩具,影相都要就角度至有神嘅...

畢竟呢隻唔係可動眼,影到呢個效果好正喎。
回復 13# catcat 完全同意,生命氣息是攝影師付與的。

:52:
頭像被屏蔽