Toysdaily 玩具日報

查看: 11028|回復: 29

Wii新買第日懷機!!

死忍難忍始於都係買番水貨!年二九諗住有幾曰假期可以玩,買左玩左一個鍾就自動息机!再開連畫面都冇埋.買果間鋪話水貨冇得換,要寄去曰本整!最攞命最少要搞兩星期!新年黑仔王就係我!!
Oh nooo!!! :( THats too bad big big!! :( :(
頭像被屏蔽
sorry to hear that!!!!
??買水貨?
如果出左行貨做咩吾買行機?
好少聽wii會壞機......:die:
大大在那裏買,買了兩天有問題都冇得換,要寄去曰本整:?
:ice: 唔係化 .... 未過 7日 通常要換一部 新 ga wor ...
原文章由 lovecancook 於 18-2-2007 02:36 AM 發表
??買水貨?
如果出左行貨做咩吾買行機?

因為買果時已講明即場有試机,如有壞七天內冇得換,整机要自己比郵費,重要途手寫明係張單度!叫我簽埋名落張單度!:ice:我諗住部机机能唔係太複雜又唔熱!實冇事架啦:)!點知就買左部懷!你話我可以點,重要新年留留!:sad:以前買XBOX360有係有問題(玩時Hang机),不過係行貨第曰換番比我,次次d哀野都有我份:*一來一回車費都蝕埋:sad::sad:打机黑仔王一定係我:sad:我係湾仔298商场二摟243号鋪買2340$包sport game一隻,火牛:o
原文章由 Vince 於 18-2-2007 10:32 AM 發表
:ice: 唔係化 .... 未過 7日 通常要換一部 新 ga wor ...

因為買果時已講明即場有試机,如有壞七天內冇得換,整机要自己比郵費,重要途手寫明係張單度!叫我簽埋名落張單度!:ice:我諗住部机机能唔係太複雜又唔熱!實冇事架啦:)!點知就買左部懷!你話我可以點,重要新年留留!:sad:以前買XBOX360有係有問題(玩時Hang机),不過係行貨第曰換番比我,次次d哀野都有我份:*一來一回車費都蝕埋:sad::sad:打机黑仔王一定係我:sad:我係湾仔298商场二摟243号鋪買2340$包sport game一隻,火牛:o
原文章由 Snake 於 18-2-2007 09:42 AM 發表
大大在那裏買,買了兩天有問題都冇得換,要寄去曰本整:?

我係湾仔298商场二摟243号鋪買2340$包sport game一隻,火牛:o
too bad....
原文章由 btjai 於 18-2-2007 12:27 PM 發表

因為買果時已講明即場有試机,如有壞七天內冇得換,整机要自己比郵費,重要途手寫明係張單度!叫我簽埋名落張單度!:ice:我諗住部机机能唔係太複雜又唔熱!實冇事毗port game一隻,火牛:o

似擺明陰你多d...
原文章由 btjai 於 18-2-2007 12:28 發表

因為買果時已講明即場有試机,如有壞七天內冇得換,整机要自己比郵費,重要途手寫明係張單度!叫我簽埋名落張單度!:ice:我諗住部机机能唔係太複雜又唔熱!實冇事毗port game一隻,火牛:o

間舖頭擺明搵你老襯,佢\好似知道部機一定有問題咁:no:
你係唔係用直插牛??