Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: btjai

Wii新買第日懷機!!

sorry to hear about that

不過話說回來,出面都唔少鋪頭賣Wii 都係講明即場試完冇問題後,七天內冇得換,佢可以幫你寄番日本但要自己比郵費。有d仲要你自已諗方法寄。好少少既係即場唔試,可以番去試,保你一日咁多.
原文章由 yy326 於 18-2-2007 10:31 PM 發表
你係唔係用直插牛??

yes
原文章由 btjai 於 19-2-2007 05:27 PM 發表

yes

係wii newsgroup個邊都聽唔少死直插牛既case... :o
原文章由 btjai 於 18-2-2007 12:28 PM 發表

因為買果時已講明即場有試机,如有壞七天內冇得換,整机要自己比郵費,重要途手寫明係張單度!叫我簽埋名落張單度!:ice:我諗住部机机能唔係太複雜又唔熱!實冇事毗port game一隻,火牛:o

咁你又真係黑仔左:ice:
俾我買電子野只會買行貨
無保養出左事真係求救無門:die:
你都係等日本果邊送部新既過黎啦
之後再狂玩:DD
原文章由 後藤喜一 於 19-2-2007 01:38 PM 發表
sorry to hear about that

不過話說回來,出面都唔少鋪頭賣Wii 都係講明即場試完冇問題後,七天內冇得換,佢可以幫你寄番日本但要自己比郵費。有d仲要你自已諗方法寄。好少少既係即場唔試,可以番去試,保你一 ...

我去買果間又冇咁講,話有問題7日內換部新機,過左7日幫寄返日本整,佢地都有得即場試。不過好彩到而家都好地地 :DD
原文章由 後藤喜一 於 19-2-2007 06:29 PM 發表

係wii newsgroup個邊都聽唔少死直插牛既case... :o

你意思係咪隻火牛影响到部機懷?有冇牛推介?佢跤買果隻牛我覺得輕!
你真係唔好彩了.... :die:
所以我買變壓牛的
因為好多人都係呢個case
咁邪.............:cool:
原文章由 btjai 於 19-2-2007 05:27 PM 發表

yes

有可能燒牛,唔係燒機,你有無試過用第二個火牛試
wii newsgroup係邊到呀?
原文章由 yy326 於 21-2-2007 12:10 AM 發表

有可能燒牛,唔係燒機,你有無試過用第二個火牛試

有:o:番去間部用佢地隻牛試過
:sad:
唔用直插牛, 可用什麼牛? 還是有什麼牌子火牛比較好?
原文章由 後藤喜一 於 19-2-2007 06:29 PM 發表

原文章由 henryliuch 於 22-2-2007 09:14 發表
唔用直插牛, 可用什麼牛? 還是有什麼牌子火牛比較好?

用隻110w ga 牛 再用佢wii 本身入面個隻~咁會安全好多~@@"
我部wii而加維修中,巳經三星期!仲唔知幾時有!
我部wii而加維修中,巳經一個月多!:sad: