Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 你家中有幾多隻合金?好想知 谁是 合金之王 ?

你家中有幾多隻合金?:58: 好想知 谁是合金之王:64: ?

我只係鍾意機戰有出過既款,當然仲要係型o個d先啦
合金魂得新舊版超力,v型,大武士,泰坦,珍寶,天威x2,斷空我x2,萬能俠2號x2,大贊卡,walker machine藍色同綠色,愛美神,維納斯
魂 spec得大張正己版威龍一號同力士拿,仲有宇宙騎士連肥仔裝甲
brave合金既話有全部勇者王(除左單單係gaogaigar同gaofigar o個兩盒)同埋超級獅人鳳
(屋企太細,等諗住搬左屋先影幅嘆息之牆出黎....)
<合金魂我原來數漏左仲有兩隻機械獸(雙頭龍同鐮刀骷髏頭),六神合體,gunbuster,依迪安,同埋dx版雷登
多&#35874;大大回答:77:
很高&#20852;&#32456;于有大大的回复:64:
我本身一&#20010;合金都&#27809;,但是我有太多喜&#27426;的方向有SIC , SIDESHOW , HOTTOYS, SPAWN REVOLTECH(北斗), ENTERBAY 。。。。&#23454;在太花心
。希望可以忍受住合金的&#38057;:75:
我同你所好既合金大相逕庭.......=.=
仲有,原來我仲數漏左巨靈神一set3機版,同埋創聖之大天使
我的合金收的滿廣的
大概超合金有116盒吧
戰隊合金有18盒.
聖鬥士算不算啊XDDD
&#35874;&#35874;回复:64:
合金之王?  No matter in TD or in HK or in the world, you should ask this question to Lo C!  :71:
&#35874;&#35874;Lo C 回复 :love:
&#35874;&#35874;Lo C 回复
FireSIC13 發表於 24-1-2011 07:01 PM

I'm not Lo C........... :(

Check this out!  He is the founder of Toys Daily.  :(

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... mp;searchsubmit=yes