Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 對<青口>失去信心.2 手野當新貨賣

關閉 [複製鏈接]
有個young D ge男仔同女仔態度就好好呢

但個肥仔同長髮男就真係:blame:
近期好似得返肥仔同長發男..........:80:
近期好似得返肥仔同長發男..........
FANGJOKER 發表於 4-1-2011 02:44 PM

細粒個男仔去左188註守:80:
唔怪得係MK見到律律會咁平啦:cool:
不過等陣先
只係佢果間係咁定間間賣便宜律律既貨都係咁?
有無其他大大係呢度買但無呢個情況出現???:@
之前見到佢有隻健次郎修羅版,成個mk得佢有得賣,但係張膠紙好明顯係開過再貼返
呢間野出左名係咁既....
已經避免左唔同佢地交手!
既然個肥仔態度咁差
唔知有無人試過當面X條肥仔?
我唔知之前有冇師兄咁叫過...  但我叫佢做青口時,係自創既 :DD
寸我又唔係好覺喎
可能我個樣夠兇恨啦 :34:

不過我都試過有次唔好既經歷
有次&#21946;MK信和店買左隻阿瞬
一囉個body出黎個心口包住balljoint位塊膠竟然係斷開既 :56:
好在最後用AA同著埋件聖衣都唔係好覺

其實果陣可以囉返去同佢嘈
不過都係算喇
費事一陣比人擺左上youtube就邊度都唔駛去 :67:
都唔係丫!
依間一有貨到就一堆堆比人揀,,唔錯喎!!
好多地方都唔比人隻隻拎黎睇架∼∼∼
頭像被屏蔽
下次新品出時,早點買吧,有很多盒給你慢慢選。如果只是那些幾百塊的產品,我自己通常也會在一兩星期內買。
gazza1211 發表於 3-1-2011 11:17 PM

good point !!

:57:
what the fxcking sales :*
不過新貨佢地通常比人貴
買到窮 發表於 4-1-2011 08:01 PM

某d貨啦
好彩玩開SHF既覺得佢地一出既價唔算高
得閒幫襯下
雖然佢地態度點樣我唔多清楚
不過肥仔態度又唔係想像仲咁差丫= =長髮男個樣就好似唔太討好
我試過係精X換貨,肥仔好好禮貌,仲幫手開埋check件.叫我下次可以check左先走唔洗行多轉-_-
不過除粗口,我仲聽過佢地傾AV經= =
通常頭姆日買會有d重用雪梨紙包住
果d 多數無比佢地開過
所以有想要的,價ok 都會在頭幾日買
等跌價又見到brother們開post 分享
會等得好辛苦:30: