Toysdaily 玩具日報

查看: 13418|回復: 78

[分享討論] 對<青口>失去信心.2 手野當新貨賣

關閉 [複製鏈接]
前兩日係佢到買左隻 Figma.俾錢果時已經發覺膠紙開過.心諗冇所謂.人地 check 件o者,冇爛就得啦.點知今日一開入面個吸索勁鬆.反轉搖兩下可以自己跌落地.算...check 件o者.跟手發覺後面塊用黎做背景張卡紙巢到咩咁,(應該話直頭係霉到爛左).但係個外盒先得果少少巢,點都唔會搞到裡面咁o羅.心知不妙.即時再郁下隻野 d 手腳.又係鬆到就跌.上次係佢到買左隻胡迪又係 d 關節勁鬆.以為原廠係咁,加上佢口碑都幾好算啦.今次真係要話俾大家知佢都會咁樣做o羅.下次唔係新款岩岩到貨果 d 都唔會係佢到買.

:sad: 下次都係要小心
曾有人咁講過
青口......請問店是在甚麼地方的呀...??這個店名完全沒有印像耶......
青口......請問店是在甚麼地方的呀...??這個店名完全沒有印像耶......
卑彌呼 發表於 3-1-2011 11:11 PM

加個米字部同兩個口你明唔明?
以後真係要小心d...本來開開心心買玩具, 而家搞到咁唔happy
回復 3# 心甜公子

咪係o羅.唔知以為買左 <X寶> d 超 A 貨.重要岩岩又發覺多樣野.個頭個窿位係 mei 架:79:唔知原廠係咪咁.
下次新品出時,早點買吧,有很多盒給你慢慢選。如果只是那些幾百塊的產品,我自己通常也會在一兩星期內買。
回復 7# kitdor

不如&#25886;去換啦,咁做生意法:53:
難道現在滿街的特價中律都是這個狀況:(
I also bought a Gundam turn A from 青口, double sticker and damage also......$^&%&^:blame:
頭像被屏蔽
:blame:唉,我之前買CMS部機手系斷既,系一開盒就斷,雙膠紙
thx, 要小心或去其他店買lu
頭像被屏蔽