Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 對<青口>失去信心.2 手野當新貨賣

關閉 [複製鏈接]
不過有d貨真係成批都雙膠紙,隻神聖衣一輝,星座形態果邊都雙膠,
我買果陣都問個老細,佢成箱俾我簡全部都係,如果大家咁介意雙膠,
咁神一輝應該唔駛買啦...

至於入面有冇開過,就真係要睇間舖老唔老實啦
之前看到朝比奈(大)!^X打算入~
不過看到盒內有污垢所以沒有買...還好..@@"
(其實之前KILLER QUEEN亦有類似問題..)
頭像被屏蔽
"青口"呢個名竟直係一絕,我見佢"言口"間舖有有d陳列品玩具,陳列完盒番再當新賣絕對唔奇,好多玩具店都係咁架啦;題外話,好似呢輪唔見左果個有dd姿色o既妹妹,呢...果條爛口爆瘡面肥仔成日俾野佢食想界人果條女,係咪無做?
回復 28# BanDaiGX

胡迪果次都睇左.佢都係大大聲講你咪開盒 check o羅.我見 d 手腳位都郁過晒.不過冇花冇爛咪算o羅.冇理由果到咁多人重拎出黎玩架嘛.點知返到去一開胡迪隻手鬆到就黎跌.

都係幫襯隔離好 d.好好理貌咁幫你開黎 check.有問題拎返去又有得換.重係咁講唔好意思.重要係冇乜雙膠紙俾人開過o既程況出現.好彩前排隻 cm's都係隔離買咋.
回復 32# 超級玩具迷

Bandai 雙膠紙出名好多人都知.Li 個唔會嫁意,最緊要裡面.不過佉鋪頭其它 Line 都係咁呢.你話死唔死=.=
加個米字部同兩個口你明唔明?
kuris_021 發表於 3/1/2011 23:12

嗯嗯~~明白了,謝謝解答~~
好像有在哪買過東西......感覺還可以呀,就是人很多而已~~
只是玩具給玩過再當新的貨品去賣可說不過去......
回復 34# godofcat

咪係o羅.大背囊o者,都要買玩具玩/都要搵野裝返(偷運)屋企架嘛.加上好多人都環保唔要袋同岩岩放工(唔洗做咩).而家十個出街7-8個都有袋架啦.客氣 d 唔係好難o者=.=
回復 35# mcdulldull2

前兩日重見到條女.不過唔知係咪你講果個
盒盒都開5&#21946;&#25886;&#22175;玩,&#21946;精挑細選組合成完美&#22021;俾自己!!至於樓主盒&#22050;有冇消毒過?俾肥仔掂過好多病毒!小心
回復  超級玩具迷

Bandai 雙膠紙出名好多人都知.Li 個唔會嫁意,最緊要裡面.不過佉鋪頭其它 Line 都係 ...
kitdor 發表於 4-1-2011 01:37 PM

不過我真係見過有人當街鬧間細舖成批貨雙膠紙,話佢全部開過,2手當新賣,仲用粗口鬧,
個老細好無奈,解釋佢又唔聽,個阿叔仲以為自己好叻,仲叫其他人過去望下佢批貨,
d人都費事睬佢,後尾有個客同返個阿叔講呢批貨係咁架啦,隔離左右d舖都係一樣,
佢走去隔離睇,又真係喎,但佢仲死撐話以後唔黎d細商場貪平買野,去大公司穩陣,
之後走左,跟住成班人都笑個阿叔,鄧老細唔抵,無啦啦俾人鬧...
都係好幾年前既事,果陣葵芳仲有好多玩具舖,依家摺埋淨幾間
不過認真講,真係有人唔信係廠驗QC所以有雙膠

不過青口d職員又真係態度麻麻,又整到d盒凹哂殘哂...
d盒凹哂殘哂... 超級玩具迷 發表於 4-1-2011 01:59 PM

角落頭位d shf盒全部殘到佢母親都唔認得佢呀

&#21452;封&#26465;,&#28866;盒,我都吾介意的

但如果只玩具又松又多瑕疵

比什么垃圾版,米奇版的qc&#36824;差

我就&#35273;得多少有d&#38382;&#39064;了

要么是&#21334;家&#38382;&#39064;,要么就是官方厂家的&#38382;&#39064;
青囗,海鮮檔乎? :66:
不過我自從係青囗俾人寸過兩次
加上>瓜>主有十雞券之後已經冇再幫襯 :58:
"青口"呢個名竟直係一絕,我見佢"言口"間舖有有d陳列品玩具,陳列完盒番再當新賣絕對唔奇,好多玩具店都係咁 ...
mcdulldull2 發表於 4-1-2011 13:07

肥仔想食女都好明顯&#21523;.....
不過我都想 :35: