Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.50 紀念~~~呼喚自由的天使~~~Cure Angel Peach

出得好靚,不過香港好似比較冷門呢(可能我唔好,HAHA)
正正分享!!
Dick.Po 發表於 5-1-2011 03:19 PM
因為光之美少女個名同劇情係係女兒向~~~加上香港玩 SHF 大多以男兒向特攝人物多~~~如 Dick 兄所講真係無咁 Hit~~~:(但日本就好收得~~~睇到 SHF 系列第二條大 Line 主要係 Pretty Cure 就知道受歡迎程度啦~~~:DD
星期六日得閒咪去攞囉~~~呢隻唔急~~~
Somebody_Ex 發表於 3-1-2011 10:48 PM

今日想拎,但曳仔話未收到通知...點解會咁ga??><
今日想拎,但曳仔話未收到通知...點解會咁ga??>
p_lam0730 發表於 7-1-2011 09:39 PM
佢係FB度公佈&#21655;話有得&#25886;架啦~~~SMS 我都收&#21655;好耐~~~你直接上去&#25886;貨啦~~~:65:
因為光之美少女個名同劇情係係女兒向~~~加上香港玩 SHF 大多以男兒向特攝人物多~~~如 Dick 兄所講真係無咁  ...
Somebody_Ex 發表於 5-1-2011 04:19 PM

香港同台灣既文化好怪,同其他果D國家好唔同...
所以女仔格鬥係呢D地方都唔係咁受歡迎...可惜呢
所以我遲D都會向D人宣傳介紹
希望各位鍾意:35:
但係我覺得有觸手絕對唔似幼女向XDD

(唔知Po唔Po得呢...所以我縮到好細幅)