Toysdaily 玩具日報

查看: 2844|回復: 11

[分享討論] HT services improved

最近發覺ht門市的服務比之前好好多.
有個叫bor的,有問必答.面上有笑容.
問完唔買都唔會話黑面(我試過),
問完清楚先落訂都跟得好足.
舉例:
訂markv我問點解貴左咁多?
都知唔會有好答案.
佢都笑笑口答我話
係呀,都係貴左少少.
可能上面廠d人工貴左
我再問但係都唔會貴得咁多,同上年比1080->1380
成300蚊,3成喎.(有d玩野)
佢都笑笑口話可能因為d料都貴左...
(雖然貴左咁多,本來十五十六,我當時決定訂係因為3成比service)
買野都買得開心d.
另一個唔知叫乜的金髮男則仍有待改善(黑面及公式/機械式回答).
mark iv到e+我都無訂/買就係佢地之前service唔好.

所以話service對一間公司真係好重要.
只係一種感覺分享,不喜勿插.
我覺得個女仔都幾好!!!!!
冇晒之前斑友仔~
依家買野都開心的~~
昨日排隊訂mk5, 隊的隔離有個高瘦男(係好生面口,以前未見過, 唔記得係唔係金髮)
有兩個女仔走去問佢:個大頭女公仔有冇新既?..........高瘦男 回答 :唔知道.  
之後就再冇理兩位女生,
結果兩個女仔就好冇引咁走了.
如果唔知道,其實佢可以問吓其他ht同事....................................
其他ht員工, 都好nice, 換件又好有禮,直得加分
對呀,確是有進步,值得一讚,(亦證明批評是有效果的,各大公司請繼續接受fans們的善意批評,thx...)
回復 5# tallken

我指o個金髮男都應該做左好耐....我見佢做收銀.
其實大家覺得好,應該寫去 HT CS 讚吓個別員工, 見到佢地做到唔停手...值得嘉許... 全HT現在得番一位做左好耐的黑面神, 不過佢好似已經唔再當面吋D客了. 當然同新來的無得比...
頭像被屏蔽
改善就唔覺喎,COUNTER裡面嗰兩條茂理仍然黑口黑面,有問不答
不過女SALE差唔多個個都唔錯,除左有一個男仔頭之外
其實獨屎就係咁,佢哋都唔驚冇客
反正大把人唔介意
同意,連開門都遲成7-8個字,你話好唔好啦:53:
其實冇左許志安同肥仔已好好多
其實冇左許志安同肥仔已好好多
neweasonlss 發表於 1-1-2011 09:34 PM

This is true :34: