Toysdaily 玩具日報

[詢問] 查詢有關threea customer service,接受過serivce既ching請進

小弟之前係網上bid過隻全新blind cowboy,但買左番黎係郁手碗joint既時候因為本身stuck住左,用少少力就斷埋,個joint斷左留左係手臂度,已經send過email去問cs,佢話會check 有無arm ge replacement,話有會寄番比我,但問完到今日,過左3日都未有消息,小弟聽過3a cs效率好快,所以想問咁樣係咪正常?有無機會佢地唔記得左件事?
另外想問有無其他方法自行補救?小弟想整番斷左果part出黎,但唔得,應該用咩工具!
各位師兄,求教!
我之前TQ斷了Ball Joint,都是要等幾個星期,因為工廠修理需時,跟著3A寄回一對新的手臂給我。或者你可以再send多次要求跟進!我相信3A最後會幫你修好!請耐心等候!

祝早日收好!
3A CS,吃蕉吧啦......
岩岩我換ambush 即日覆, 仲要換兩次。。。第二次都係有少少問題。 都無問題
頭像被屏蔽
多謝各位師兄解答!小弟都想用電鑽整爛條斷joint,奈何屋企無。小弟比隻壯士斷臂搞到無晒心情玩!:31:
頭像被屏蔽