Toysdaily 玩具日報

查看: 8666|回復: 10

[分享討論] 新人一帖!!! 小小生活分享 + 小小聖誕相!!! (小心多字多圖)

各位大大好!!:65: 因為最近放緊假, 多左d時間出去影相! 用嘅係多年前O記c750, 鏡頭都已經發左霉…:ice: 希望可以同各位分享下我嘅生活!!!:)

番學嘅時候, 逢星期一至五我都係喺呢個小島上生活!!!:43:

平時讓我能歇一歇的工具!!:78: (改左圖)

學校一角!!

放假嘅時候, 喺屋企附近影下相!! 可能因為之前日日對住唔係好發覺得到, 其實...原來我住嗰區都好有特色!!!:35:
16:30

17:00

好型!!!!!:$

17:45

18:15

補一張好代表到我自己嘅聖誕相,:oh: 預祝各位有情人嘅, 就過一個溫馨嘅聖誕節!!:love: 未有情人嘅就搵到個好伴侶!!:shiny: 聖誕快樂!!!:52:
多謝大大靚相,聖誕快樂。
多謝大大靚相,聖誕快樂。
上下盤 發表於 19-12-2010 09:44 PM

才能同機件能力有限, 見笑了!!:64:
聖誕快樂 :77:

創意比機能重要 :58:
聖誕快樂

創意比機能重要
sos2sos 發表於 19-12-2010 11:28 PM

多謝大大支持!!! 其實我都希望可以喺取景方面下d苦功研究下!!!:$
大大架單車好型.靚野來.^^
大大架單車好型.靚野來.^^
聖鬥士星矢 發表於 20-12-2010 02:58 PM

見笑喇!!:64: 係最平嗰架大行, 只係換左少少野姐!! 都算係我嘅其中一件玩具!!!:) 預祝大大聖誕快樂!!:77:
Thx photo and................

I'm the one who haven't got a girlfriend............ :56:
Thx photo and................

I'm the one who haven't got a girlfriend............
Douglas.M.Saint 發表於 21-12-2010 12:57 PM

多謝德哥支持!!!:64:
祝德哥有一個美滿嘅聖誕節!!!:52:
大家都要一齊努力呀!!!:$
大大, 我都係香港仔人!!! :65:

亦都試過喺屋企附近影相...
大大, 我都係香港仔人!!!

亦都試過喺屋企附近影相...
nwt15 發表於 23-12-2010 01:42 PM

你好呀!!! 區友!!!:65:
多謝大大靚相!! d海水波紋影得好靚呀!!!:handshake:
祝你有個快樂聖誕!!!!:52: