Toysdaily 玩具日報

樓主: Devil_Fudou

[分享討論] Marvel世界 Symbiote 介紹 (Venom Carnage家族) [上]

我都等緊下篇!!!
好鍾意呢樣介紹post!!
因為美國英雄太多, 有咁多故事, 想睇都唔知點入手....
GOOD JOB GOOD POST~~:$:$
等下篇,好正........
介紹 spiderman 都好,
spiderman 共多隻~~:71:
本人很喜歡venom, 多謝ching的詳細介紹
好精彩好好睇
多謝介紹 :)
師兄真係寫得好詳盡吖!!搞到我都想搵番d美玩入手........特別係x-men~~~
睇完呢個post就入左蜘蛛俠3隻Venom 12吋
教到我好多野~~多謝

尼隻我都有, 好大隻.這系列還有venom其他"同伴"的!!!記得其中一隻是女的!!

等睇下集!!:71:
十分正!!  我本身都好鬼鍾意VENOM 個衰樣:D
尼隻我都有, 好大隻.這系列還有venom其他"同伴"的!!!記得其中一隻是女的!!

等睇下集!!
yui-ling 發表於 12-1-2011 01:32 AM

我就是還欠這隻Venom the Madness, 大大有打算出譲嗎?:^

下集會介紹其他"同伴"~
[quote]我就是還欠這隻Venom the Madness, 大大有打算出譲嗎?
NO la,因為我隻Venom 有欠件(前右手的小手脫落兼"失蹤"), :42:我都唔好意思買比您!!

見Devil兄介紹 Venom, 都開箱搵返自己儲的Venom, 但數量唔多,:34:得3隻!!
而且還是90年代的產品!!!

1995年生產, 透明的Venom

1996年生產的Venom The Madness和 1997年生產的Age of Apocalypse是當年小數大比例的公仔

1997年生產的水怪型Venom,

最後送上90年代生產不同造型的SPIDERMAN.

見大家咁高興, 我都登一隻自家 repaint 嘅 3.75"出來抽下水先!!  :34:

devil 兄快d出下集la!! haha!!
very good post ~~ support