Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Aryan

[個人收藏] 鐵甲傳奇之一炮三響 part1.

帥:shiny:
Great introduction.
Without good people like you, how can the public know more about these good stuff ?
pls keep on...
Good Post Aryan.:52:
回復 31# Devil_Fudou

感覺上孩記做marvel咁耐,真是用心的作品沒幾多,反而是咁改色就話是的角色就好很多。。。少少懷念toybiz添:80:
回復  Devil_Fudou

感覺上孩記做marvel咁耐,真是用心的作品沒幾多,反而是咁改色就話是的角色就好很多 ...
Aryan 發表於 23-12-2010 07:28 PM

Toybiz一樣有好多re-use body喎~
Nice post support :71:

回復 36# Devil_Fudou
是啊,我當時都覺得講漏左句。。。不過起碼toybiz時代是6吋居多,感覺上沒比人屈得咁勁:38:
是啊,我當時都覺得講漏左句。。。不過起碼toybiz時代是6吋,感覺上沒比人屈得咁勁:38 ...
Aryan 發表於 24-12-2010 03:02 AM

Hasbro嘅6"都越造越出色呀~~
我心中的神級
回復 39# Devil_Fudou

不過就越賣越貴之餘,貨量亦少左好多,好似IM2除MARKv之外,其它都好難見到貨架有(至少南加呢邊是咁)。
總之,希望屆時6吋真正回歸後,呢個情況會好轉。。。否則真是買件玩具都要好似搶乜咁搶了:$

不過就越賣越貴之餘,貨量亦少左好多,好似IM2除MARKv之外,其它都好難見到貨架有( ...
Aryan 發表於 24-12-2010 06:10 PM

越賣越貴呢個我唔係太認同,我加拿大呢邊,近呢一兩年出嘅Marvel 6"已經回落到同Toybiz時代差唔多
不過貨量少呢個就真係無可否認,搶得好辛苦先搶到
的確希望12年回歸會好轉啦~

不過就越賣越貴之餘,貨量亦少左好多,好似IM2除MARKv之外,其它都好難見到貨架有( ...
Aryan 發表於 24-12-2010 06:10 PM

呢個情訪其實早係Toybiz ML 6, 7 都係.

Dark Phoenix, Brown Cable, Deadpool, Apocalypse, Hawkeye, Vision....  
都係你唔係早去斗城買, 就晨早搶走晒.  又或者Red Skull, Goliath, Unmasked Wolverine.

貴呢樣野, 有少少好能係現今問題.
DCUC 係NY 都 17.49 一隻.
DCSH 時代都係 9.99 到.

呢邊斗城仲嚴重加價 tim!!!
一隻blind bag Lego mini figure 要 $4.50!
Star Wars = 9.99

始終都係Marvel決定改為賣版權比Hasbro, Toybiz 都係往事只能回味la.....
回復 43# Duraxyll
豆豆城d定價目前算是最較果間了(相對兩間大超市而言,當然有特價時還是可以的。。。)但目前marvel6吋又佢是獨市生意,煩。。。12年快來吧。。。

又復復Devil_Fudou大 :咁睇黎你果邊真是平過我呢邊啵。。。總之展望12年啦,只要屆時物價不要上升到20usd一隻就可以還神了:67:
回復  Duraxyll
豆豆城d定價目前算是最較果間了(相對兩間大超市而言,當然有特價時還是可以的。。。)但 ...
Aryan 發表於 24-12-2010 11:58 PM

唔係我呢邊平過,而係我呢邊之前太貴,近呢兩年回落返同美國差唔多
不過都係只限retailer,漫畫舗賣緊24.99+tax一隻DCUC