Toysdaily 玩具日報

[詢問] Hot Toys – DX04 – Enter the Dragon: Bruce Lee 1/6th scale Collectible Figure

回復  shiine
DX04 官方正價係幾多?
Artoo 發表於 30-7-2010 07:50 PM

$1,480
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回覆  terce
vip 係旺角買 連 body
應該係幾多錢呢?
Artoo 發表於 30-7-2010 08:20 PM

動漫節訂為$1480 + Free Body!

Toys Hunter VIP 訂為$1480+Body $50 = $1530
頭像被屏蔽
得一條褲,咪唔可以一齊display中山裝同脫衣版
頭像被屏蔽
回復 89# shiine

有排ar...但比班大陸雞買Q晒 谷爆左條氣!!!
頭像被屏蔽
回復 113# ck308
係啦,中曬,係刃牙,個body係刃牙架.........
(我動漫節訂左,有個ht員工話收集玩家意見後多數會改良....)
唉...... 原來大大買唔到......
小弟俾大大好彩買到, 不過剛剛撞正個大陸佬同 d c9 收集完籌後又想插隊 ...
shiine 發表於 31-7-2010 01:24 AM

你今日應該見到我我就係又係ht 門口嘈近個班人當中.....唉...
已入局.........訂了,希望頭雕再改善。

有大大覺得 HT 追住 EB   o黎打,
我覺得「明串」就有,不過講實際 D,
其實 EB  小龍條水賺咁多年都賺夠啦,佢再出小龍,
如果冇乜突破,應該冇乜得賺。
俾HT 出下都好o既~~~~~
可能每間有實力的生產商,都想出一出Burce Lee證明自己既江湖地位:74:,今次個刃牙body著緊身夜行衣可能線條會幾好睇,但赤身露體就有礙觀瞻啦,話事話另一個(+$)body是否一樣的?最好包膠的:p,一個可動強;一個觀賞用就最happy啦:he:
一路都想擁有一個李小龍figure, 不過 EB 的太貴, 所以冇出手, 而且我個人比較喜歡 HT, 星期一去左動漫節, 見到 SAMPLE, 我覺得 OK, 比想像中好, 而且$14XX一套 (一BODY+2 HEADS), 依家訂仲送多一個 BODY, 即係第於擁有兩個李小龍 FIGURE, 平均每個都唔使八舊, 即刻落訂, ORDER 左一套咁多..:P