Toysdaily 玩具日報

[詢問] Hot Toys – DX04 – Enter the Dragon: Bruce Lee 1/6th scale Collectible Figure

無拳套???
樣後生左,吾夠似,body吾自然,,但整體好豪華,一直期望ht出小龍,終於成真,如果出死亡仲正~
驚訝, 個body 咩事? :50:
body太山口式feel....:26:,,EB鎮山之竇終於被郁~
點解好似咁唔似樣咁既..:)
無啦啦幫左 eb 省招牌.......
不過我唔覺咩小氣..人出佢又出喎...逃 都係ht出先..eb跟住出啦..呢個唔係問題

問題係後出要比我睇到 進步 左..最好有驚喜
而家錯晒..有驚冇喜
無啦啦幫左 eb 省招牌.......
不過我唔覺咩小氣..人出佢又出喎...逃 都係ht出先..eb跟住出啦..呢個唔係問題 ...
麟 發表於 30-7-2010 02:57 AM

冇錯,HT出 M記野,大家都吾會話佢小氣架?
冇錯,HT出 M記野,大家都吾會話佢小氣架?
船頭尺 發表於 30-7-2010 03:00 AM

咪係囉..我買左m記..魔盜王..剪刀人..blade等等..仲有 ss牌 t2..咪又係咁
你後出係出得有水準冇問題喎..我好樂意購入  然後擺出黎..收埋舊果d垃圾tim~

最幣而家仲輸比eb果隻...改良下啦..係正的話我一定買埋..汰弱留強架
錢可以搵..但空間(個櫃)有限..精益求精呀...係要超越人地先前o既作品...差唔多質數都冇必要入多隻啦..
而家個人心態係咁..
無得唔改了.....10個人11個都話唔掂.......HT一定收到大家意見
其實做咩唔出埋包膠 話晒dx系列...
其實做咩唔出埋包膠 話晒dx系列...
e_v_i_a_n_s 發表於 30-7-2010 03:44 AM

可動性低
FEI LONG:67:
不可思議 !!

上次 Michael Jackson DX 我一個人鏟 HT

今次 Bruce Lee DX 幾乎全世界鏟 HT :34:
:56:龍就係龍!但我想要果條係史泰龍
垃圾~~~