Toysdaily 玩具日報

[詢問] Hot Toys – DX04 – Enter the Dragon: Bruce Lee 1/6th scale Collectible Figure

not superman??
李小龍呢個角色就中到應一應,
但係呢隻真係買唔落==
ilovetoys 發表於 29-7-2010 07:22 PM

我都中,
個頭係好似真人,但唔係似龍哥本人bor..................:79:
仲有個body,,,唔知想點,,,,,
個人認為假到爆,,,,,,,:59:
唔似ht 水準....
大家有所不知...其實HT係出STREET FIGHTER個FEI LONG..........:DD
D肌肉一樣咁硬~

呢張相好好多,,
不過戰損頭真係有的似張x聰~
個頭雕呃鬼佬還可以 ...
而個Body ,雖然見關節礙眼啲,但好處係可動性高。
HT最好跟手出埋包膠Body,咁就正啦。
我好認同呢度各位大大既睇法~~~  

我都覺得點解DX 4唔係superman!????  仲有呢隻李小龍真係唔似.....
近排HTD質素都粗左.....好似隻波斯王子!!!! 好失望~~~~
我好多fds都話呢隻唔得~ 同埋討論更HT好小氣...
係咁EB出咩佢跟住要出好D平D黎要對手係市場被淘汰....EB你要爭氣la!
我唔想比一間公司壟斷哂就無進步同愈來愈貴喇~~~~
really good,  that's street frighter's FEI LONG  ,  it really nice!!!!
有感而發。。。
1.意。。。 比medicom好窩,不過又如何呢?
2.好似鬼佬樣眼中既bruce lee
3.條褲賴左屎
4.不如算啦
我好認同呢度各位大大既睇法~~~  

我都覺得點解DX 4唔係superman!????  仲有呢隻李小龍真係唔似.....
近 ...
玩具烈士-奇雲 發表於 30-7-2010 12:20 AM

同意,ht做事,有時真係幾小家:38:
其實eb果d,我覺得都吾係好似,最似都係nokia果隻,但睇耐左都麻麻~~~
睇完HT隻,吾似就一定,不過我覺得有樣好,就係佢隻活動眼,比較貼(膠薄d)
感覺亞洲人d,EB果d睇番,眼好深,好鬼佬~~~~~
如果 EB果d做到咁,我諗重似~~~~
大家有所不知...其實HT係出STREET FIGHTER個FEI LONG..........
D肌肉一樣咁硬~
MAX 發表於 29-7-2010 11:56 PM

最慘係,,dx04 睇唻仲硬過佢......
笑死,咁樣就叫做最高級既DX系列??
個樣唔似都唔緊要,最難頂係個所謂既新造BODY,D肌肉紋想點? 繼DAMAGED IRONMAN之後,又玩左右對稱?? 唔單只左右紋路一樣,而且仲多到離晒譜,有冇咁多紋呀??
呢隻野跟既PARTS咁多,又係DX系列,我諗個價都唔會平得去邊,如果只係同EB差幾百,我真係諗唔到有咩理由買你唔買佢地~
好好地修改下佢啦,HT!
個頭雕呃鬼佬還可以 ...
而個Body ,雖然見關節礙眼啲,但好處係可動性高。
HT最好跟手出埋包膠Bod ...
^_^ 發表於 30-7-2010 12:10 AM

睇圖應該同T800,狼人個D咁..手肘得90度可動....
唔覺得比包膠BODY可動性高得幾多...包膠BODY反而手肘可屈至100度...

愈睇個body愈肉酸,HT改頭改得多,唔知可唔可以改過個身......
更長遠d,可唔可以自己改用EB個身.........
hottoys對眼會轉就係dx
都係覺得enterbay的小龍靚d.....