Toysdaily 玩具日報

查看: 5396|回復: 14

[個人收藏] 武装神姬 - Renge 与 Gabrine。

小弟都系神姬迷,由神姬Benio开始收到而家,不知不觉已经收到十三只。:!
我热爱神姬,因为系美少女/卡娃伊,高可动,多玩法。:D
请去图!:74:

九尾狐型Renge 同地狱犬型Gabrine。(我比较钟意Gabrine,我偏心o既... :shy:)

全装备型态,透明零件系初回特典。(弊,影完相先知道Renge o既九尾零件没安晒。)

另一型态。(Gabrine o既头盔好似烙印战士o既 Guts。)

攰o左... :handshake:

Gabrine 近照。(密室杀人事件簿?)

Renge 近照。

俾神姬骑上1/18Ducati机车,都几match喔.... :58:

当年最钟意o既Ducati,996。

Hotwheels chopper都适合。(已俾我改装)

我o既神姬全家福。:love:(洋子都算系呱... :35:)

呢两盒神姬都算几满意,系有嘀关节比较松。只九尾锤俾我拗断左里边关节,下次要小心!:50:
未来o既日子会再继续入武装神姬,已经订o左Starf Mk II Ravina。希望神姬常做常有,继续出嘀好o野俾我地神姬迷!!:57::34:

就此告退。:64:
小弟都系神姬迷,由神姬Benio开始收到而家,不知不觉已经收到十三只。
我热&#2 ...
Opelouis 發表於 29-11-2010 04:55 PM

冇買女武神嗎:help:
回復 2# 華夢

女武神姐妹.... 都是我o既遗憾~~~~! :63: 而家市场买到好贵~~~~!! 想入齐两姐妹...... :sad:
作為武裝紳士, 當然也得進來支持一下~:)
哎呀, 照片質素實在比我好太多...

話說回來電單車們對神姬們來說體積似乎有點小?
回復  華夢

女武神姐妹.... 都是我o既遗憾~~~~!  而家市场买到好贵~~~~! ...
Opelouis 發表於 29-11-2010 10:05 PM

已經進化成4姐妹了
nice gals.
:71: :71: 正呀~~~
十卜
作為武裝紳士, 當然也得進來支持一下~
哎呀, 照片質素實在比我好太多...

話說回來電單車們對神姬們來 ...
手榴蛋包飯 發表於 29-11-2010 23:10

我觉得俾神姬骑细码电单车好cute。:love: 其实神姬o既尺码系介于1/12左右,但系神姬骑1/12唔好睇。都系钟意细铁马,好似骑Honda Monkey,哈哈哈!:34:

已经订左新超人一号o既电单车,唔知适唔适合咧?:58:
已經進化成4姐妹了
tommy2leung 發表於 29-11-2010 23:58

哇~~~~!!:shiny:
哇~~~~!!
Opelouis 發表於 1-12-2010 10:13 AM

8姐妹也可以:44:
回復 11# tommy2leung

強人:64:
Support Cute Girls X Mecha!
Great pic & report! :71:
支持神姬, 希望日後會多番D神姬post!:77:
騎電單車好可愛:71: