Toysdaily 玩具日報

查看: 5858|回復: 13

[玩具攝影] Medicom - AKIRA TETSUO SHIMA 鐵雄 機械手小加工 !!!!!

近來好似好少人 post 新 item, 呢隻鐵雄算做得不錯, 比金田好, 表情跟得好足, 如果加一隻不能動的勁爆肉手就 perfect !!!

只是原著設定比較單調, 過千元好像貴了一點點 .......  見蕉人也不算太多貨, 恐怕不是 AKRIA fans 不會入吧.

簡單鑽孔和加一些鐵線, 把銀色地方擦亮一點, 就這樣吧 ...  總算完了多年fans心願, 有齊一套不錯的 金田, bike & 鐵雄.  作為 fans 都無憾了.  傳了多年的真人版, 我看還是不要拍比較好, 除非像 TRON 的大製作, 否則像 Dragonball ........  :70:
十份有heart,畫龍點精:71:

有兩個頭,想砌多一個造型,師兄知唔知有冇頸部轉頭可連接HT或其他廠body?Thanks
十份有heart,畫龍點精

有兩個頭,想砌多一個造型,師兄知唔知有冇頸部轉頭可連接HT或其他廠body?T ...
大懶熊貓 發表於 28-11-2010 09:05 PM

Never tried it before.  But you can buy a separate Medicom body.
我諗小人POST 新品可能係TOYSDAILY D 版規搞到人冇心機POST.....

影盒唔開又搬位.......影件玩具訓係盒入邊唔拎出黎又搬........影D 遲二個星期買的又比人搬.....ect.....

搞到好多巴打都冇哂心機再分享(包括我)....而家TD 超多cd-rom.....同以前差幾多
Nice modification:71:

I'm going to pick mine up tonight too.:handshake:
頭像被屏蔽
Support :71:
Shit.....又中sad貨, 希望有得換:56:
我諗小人POST 新品可能係TOYSDAILY D 版規搞到人冇心機POST.....

影盒唔開又搬位.......影件玩具訓係盒入 ...
BlackD 發表於 29-11-2010 02:36 AM

真的嗎?? 見幾隻新嘢都無人post..
我想問  佢塊斗蓬  既顏色  會唔會痴左上塊面或者身到??  呢一種布料會唔會脫色??
Artoo 發表於 29-11-2010 01:11 PM

照睇就唔會,M記未試過。
:71:好快手WOR:80:我未有時間攞
回復 9# RRAAYY
以前一有新野就會好多post 出現......影盒又有...開左盒影入邊ge 又有......
就以前合金魂大贊卡...都不知幾多人post 出黎.....可能而家好多人都心淡了對TD,,,,,SO post 小左....分享小左  做下cd rom算
頭像被屏蔽
:no:好毒!唔好引我好唔好:sad: