Toysdaily 玩具日報

查看: 9531|回復: 14

[分享討論] 今年又係要過lonely christmas同lonely new year,為左減輕我個痛苦,所以我...

所以就買左呢兩盒野,我諗冇一頭半舍月都唔會搞得掂><

仲有dark kiva,但未得閒開黎玩><

得d盒相真係唔好意思,有機會的話一定會同帝皇kiva一齊影張相,thx
RG 都有想過買
但真的沒時間砌..........:79:
更沒有錢.......
想要的野太多,身上的錢太少:44:
恭喜入了好物:77:
RG 真係咁難砌 :Q ?
我見另一個大大素組滲線貼貼紙都用&#21655;十幾粒鐘 :die:
恭喜:)
玩具都陪伴過我渡過無數孤寂既季節,大大,加油呀~玩得開心最緊要
congrats
呢到都好多人入左 Kiva Emperor Form & Dark Kiva :66:
快&#21874;搵番個人陪陪啦~~~:shy:
咁不如索性入一盒mg/pg:58:
咁不如索性入一盒mg/pg
mkcccc 發表於 28-11-2010 04:29 PM

各入一set
真係有排砌 :$
各入一set
真係有排砌
nt1127 發表於 28/11/2010 05:54 PM

兩盒 rg會襟砌過一個mg/pg..?:?
但如果買一隻bb rx78, 一隻hg rx78, 一隻rg re78, 一隻mg rx78(ver.2.0), 一隻pg rx78, 包保樓主可以過埋lonely既情人節, 復活節, 端午節
"我諗冇一頭半舍月都唔會搞得掂><" ~~~ 那看你每天做模型多長時間&#22230;。
I'm the one who haven't got a girlfriend....................... :56:
Dark Kiva好毒:help:
係lonely chrismas聽番首lonely chrismas最應節:!