Toysdaily 玩具日報

查看: 25078|回復: 36

[分享討論] xbox 360 體感控制器 kinnect 今日正式發售

HK$1,169

and 吉島 會有 試玩會

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
我仲以為係琴日出~~~不過睇下有冇白老鼠先~~~主要係距離問題~~~:66:
我仲以為係琴日出~~~不過睇下有冇白老鼠先~~~主要係距離問題~~~
黑色三連敗 發表於 18-11-2010 12:08 PM

我有 fd 買左, 羅埋機 la ... 不過唔知佢幾時得閒試 ... :45:
我有 fd 買左, 羅埋機 la ... 不過唔知佢幾時得閒試 ...
Vince 發表於 18-11-2010 04:10 PM

等測試報告~~~:he:

買左了 係信和買....硬食多2隻GAME...只能說....比Wii 更強....

跳舞個隻真係好好玩....加好難玩....
買左了 係信和買....硬食多2隻GAME...只能說....比Wii 更強....

跳舞個隻真係好好玩....加好難玩....
改咩名好? 發表於 19-11-2010 01:31 AM

請問感應器大概離自己企位置最少要多遠~~~~:handshake:
我都買左呀,好在之前有訂唔使煩
請問感應器大概離自己企位置最少要多遠~~~~
黑色三連敗 發表於 19-11-2010 08:35 AM

大約 1.6~1.8m <= 網上面有人咁講過
其實 m$ 都算係 咁 ... 感覺上 谷得比 move 勁 ...

其實 m$ 都算係 咁 ... 感覺上 谷得比 move 勁 ...
Vince 發表於 19-11-2010 10:09 AM

我驚佢唔夠貨多d~~~1.8m~~~返屋企check下先~~~:he: thx
大約 1.6~1.8m
Vince 發表於 19-11-2010 10:07 AM

您會唔會做米奇~~~:p
您會唔會做米奇~~~
黑色三連敗 發表於 19-11-2010 10:16 AM

我道左 幾個 朋友 買 ...
==============
我 fd 話 ...
開始時 scan area 就要 大小小 .... 但 scan 完 就可以 近反 d.
2player 企埋去 就會 自動 detect 到 ... 反應好快.
以下係 8 到 反黎 既野 ...
kinect spot 同 dance central <= d 2 隻 game 比較受歡迎
如果屋企有 小朋友 Kinectimals (養老虎仔) 會幾岩佢 玩 ... 同埋 玩 既時候要講埋 英文 ... 可以當練習 發音 同 英文 ... 我覺得幾好.
mk, 一般 game shop 部機 會貴定價 100, 有 d 要 硬食 games ...

ps ... 我都好想做 白米奇 ... 可惜
1) 我間 房 冇可能比我 跳黎跳去 ... 如果 set 出廳 就要申請 permit ...
2) 最近超 貧 ...
我驚佢唔夠貨多d~~~1.8m~~~返屋企check下先~~~ thx
黑色三連敗 發表於 19-11-2010 10:16

我就等佢再出多d game 先算..................其實係好窮 :70:
我道左 幾個 朋友 買 ...
我 fd 話 ...
開始時 scan area 就要 大小小 .... 但 scan ...
Vince 發表於 19-11-2010 10:42 AM

我都有諗過買~~~不過而家又諗緊搬屋~~~可能遲小小先~~~:56:

我target dance個隻~~~動物我有諗過~~~不過唔like得貓科類~~~如果d動物可愛d會考慮~~~:(

總結~~~睇定d先~~~:unhappy:
我就等佢再出多d game 先算..................其實係好窮
bbf1125 發表於 19-11-2010 10:56 AM

您又窮~~~咁我咪~~~:oh: