Toysdaily 玩具日報

[分享討論] xbox 360 體感控制器 kinnect 今日正式發售

買左了 係信和買....硬食多2隻GAME...只能說....比Wii 更強....

跳舞個隻真係好好玩....加好難玩....
改咩名好? 發表於 19-11-2010 01:31 AM

點解唔買kinect sport, 呢隻 motion sport 聽講麻麻
點解唔買kinect sport, 呢隻 motion sport 聽講麻麻
moodyblues 發表於 19-11-2010 12:39 PM

冇個隻賣....遲下再買吧...

KINECT都幾大舊...
隨非出格鬥打拳game,唔係唔駛諗....
我好友已經買左, 好玩就真係好玩
但係地方要大
我好友已經買左, 好玩就真係好玩
但係地方要大
seaman1982 發表於 21-11-2010 08:42

睇佢既設定話如兩人玩最好要有2.5m 既距離, 我部電視離梳化都冇2m :(
睇佢既設定話如兩人玩最好要有2.5m 既距離, 我部電視離梳化都冇2m
bbf1125 發表於 21-11-2010 09:49 AM

好玩就得,最多幾多人玩?
好玩就得,最多幾多人玩?
mushroom 發表於 22-11-2010 12:24 PM

可以同時 dectect 到 3 個人 ... 但只可以 support 2 個 人 既 動作 ...
睇佢既設定話如兩人玩最好要有2.5m 既距離, 我部電視離梳化都冇2m
bbf1125 發表於 21-11-2010 09:49 AM

同我一樣~~~~:oh:
慘 啦,真係有格鬥game...若我要玩,要俾四千幾蚊
mushroom 發表於 24-11-2010 02:50 PM

買啦買啦~~~:75:
mushroom 發表於 24-11-2010 02:50 PM

邊洗 ar ...
你買 一套 4G+kinect ... 再買多一個 代用 HD 就玩到 了 ...
加埋 3k 都唔洗 bor ....
話時話 ... 格鬥 game 你唔係講 Fighters Uncaged 下化 ??
http://gnn.gamer.com.tw/8/48688.html

如果係 ... 咁你最好自己 試下隻 game 先 ... 因為好多人話 d 隻 game 唔掂 !!
邊洗 ar ...
你買 一套 4G+kinect ... 再買多一個 代用 HD 就玩到 了 ...
加埋 3k 都唔洗 bor ....
...
Vince 發表於 24-11-2010 02:58 PM

因為我沒有360....

我都剛睇左D玩.評.......本來我都係想用來綀下拳,好唔好玩都無所謂.....以前街機有一隻只係出拳都好開心.....不過我過D示範,太慢了.....

若因為呢一隻game而出機,應該不會了,或者等遲D有無D仲正D出左先諗

我都剛睇左D玩.評.......本來我都係想用來綀下拳,好唔好玩都無所謂.....以前街機 ...
mushroom 發表於 24-11-2010 03:16 PM

實有d仲正~~~您等下先啦 :34:

我都剛睇左D玩.評.......本來我都係想用來綀下拳,好唔好玩都無所謂.....以前街機 ...
mushroom 發表於 24-11-2010 03:16 PM

如果你想玩 拳擊 ... 就緊係玩 kinect spot 入面既 拳擊 la ... 應該好好多的 ...
其實當你買左 xb 之後 ... 唔會 只玩 kinect ga ma ... xb 一定有 game 岩你玩的 ...
如果我冇記錯 ... 你之前都有講過有 d game 係 想玩 ... 但就只係一路 等 ...
等 <= 唔係問題 ... 不過明日復明日, 明日何其多 ... 早買早享受 la ...
如果你想玩 拳擊 ... 就緊係玩 kinect spot 入面既 拳擊 la ... 應該好好多的 ...
其實當你買左 xb 之 ...
Vince 發表於 24-11-2010 03:24 PM

又唔係真係等,因為玩神話都無時間......

我另外想玩咪SF4.....不過我已買PS3版的game,在聖域的大大家中玩.....

仲有個PS3手製2個......但就未買機......

GT5就睇下評價先諗....