Toysdaily 玩具日報

樓主: Called_Wind

[改造交流] 3.75" MU Punisher 追加小配件, 感覺大改進 (P.2新圖)

回復  Called_Wind

中間點解會有隻黑色嘅spiderman? 咩嘢series?? 未見過wor!!
gumng 發表於 1-11-2010 06:00 PM

吾係 batman 咩?

回復 13# Called_Wind

hahaha, no need to thank, i always get inspiratio here! I also learn from you!

BTW, luke cage is also a good one! you bought already, nice choice!
回復 15# gumng

it also is MU~
take a look
回復  gumng

it also is MU~
take a look
玩具Kenny 發表於 1-11-2010 08:35 PM

嘩!! 好多wor!! 全部都係你架??
pm 我, 話我知啦!! 唔係又比人話我地吹水, 害Called_Wind 比人搬post就唔好啦!!
回復 15# gumng

我諗師兄係指BATMAN:58:果隻係DC 75週年版既3.75" BATMAN, 早前我有出POST介紹過~~~

MY post

回復 18# 玩具Kenny

好多SPIDY :66:
回復 20# Called_Wind

唔係BATMAN, 係batman後面果隻spiderman!!
回復 17# Grimlock

謝師兄指點, 呢下係我既MAN版SENTRY, 回敬師兄:77:

由於入手既時候件披肩嚴重向右傾.....所以要拆出嚟再"痴"過.........:(不過抺走唇膏之後真係唔同晒:!

回復  Called_Wind

唔係BATMAN, 係batman後面果隻spiderman!!
gumng 發表於 1-11-2010 11:00 PM

SORRY~ 誤會咗~ 果隻SPIDERMAN無乜特別, 袛係單咭MU SPIDERMAN VER. 2, 佢係深藍色而已:73:
SORRY~ 誤會咗~ 果隻SPIDERMAN無乜特別, 袛係單咭MU SPIDERMAN VER. 2, 佢係深藍色而已
Called_Wind 發表於 1-11-2010 11:08 PM

哦!! mu 我未買過單人版嘅spiderman, 全部都係2pack 嘅豬頭骨, 因為我覺得mu 出得好差!!
反而好鍾意sdcc 同 show down 版
嘩!! 好多wor!! 全部都係你架??
pm 我, 話我知啦!! 唔係又比人話我地吹水, 害Called_Wind 比人搬post就 ...
gumng 發表於 1/11/2010 10:37 PM

just from internet, not mine~
我諗未去到7, 8頁都唔會比人Q的
隻狼人再有新小改, 借咗GI JOE既手掌, 重現未出爪既形態, 依家可以放心楂鎗啦:43:

補返張清楚少少的PUNISHER
回復  Grimlock

謝師兄指點, 呢下係我既MAN版SENTRY, 回敬師兄

由於入手既時候件披肩嚴重向右傾. ...
Called_Wind 發表於 1/11/2010 11:05 PM

我抹靜一條線有返個口形都唔錯(其實係抹唔到)
回復 25# gumng

同SW DARTH VADER一樣, 永遠都有出唔完既SPIDY........
just from internet, not mine~
我諗未去到7, 8頁都唔會比人Q的
玩具Kenny 發表於 1-11-2010 11:18 PM

哦!! 我以為全部都係你d收藏, 羡慕死我law!!

好難講......條友...... 唉...... 有機會再傾......