Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ivykwong1997

[玩具報告] Hot toys 1:6 Berserker Predator ( P.2 再加相 )

T800 又点解譯? 所以我話 d Sales 都係 WM!
HT Sales:Oh, sorry! 本公司的1�6人偶係唔會超越12吋呢個範疇嘅!
所以無論係7呎高嘅真人 ...
ck308 發表於 1-11-2010 06:19 PM

即刻問佢點解當年蓓蓓唔係12吋?
同怪醫秦博士一樣高....
:66:
頭像被屏蔽
在生產過程出了少量比例上的偏差是正常的.
對於在生產過程出現的差異表示了歉意.
希望這不會影響大 ...
ck308 發表於 2-11-2010 10:54 PM

(自少林足球)
我本身係整車o既,
身上有呢個士巴拿係正常的...
:34:
the pics are awesome dude
我最欣賞係大大既MASK 同武器架~:71:
真係唔夠你玩.......
我最欣賞係大大既MASK 同武器架~
joice109 發表於 17-11-2010 12:10 AM

我自己都係最鍾意個架同d武器多d.  放一兩隻predator 在前面的效果很正 ~~

Thanks your appreciation ~
回復 39# ivykwong1997

我都想學大大咁整返個咁既架~可否教在下呢:35: