Toysdaily 玩具日報

樓主: ivykwong1997

[玩具報告] Hot toys 1:6 Berserker Predator ( P.2 再加相 )

矮左成半個頭,,,,,,,:DD
咁就千幾蚊 :@ war machine 貴過佢嗎 ?
回復 17# bigtomm

BP貴過WM....我覺得WM比BP更物有所值...
好想知,
把大貨,同個辦拍埋一起,
會差幾遠..........................

好加相 ...  

難得執下櫃...

人生第一次起雙飛

mask 同個頭真係太細啦 ~

咁就full 左添... 好彩falconer 除唔到落黎

今次hottoys 真係信錯左d 網絡留言, 雖則不停有人話以前的大頭, 但hottoys成個品牌最值錢的line 就係predator, 點解唔對自己有信心d呢 ~

其實, 唔好計呃O個單野, 呢隻野真係好正~ 可以話歷代PREDATOR 都被比下去, 大家千祈咪因一時衝動走寶呀 ~
i think its acceptable for me....i wish i can pre-order few more......

PS: 大大 i saw ur FB pic....omg i love the background....where u can hang the masks n weapons .... i wish i can collect all the Pred. :handshake:
ivykwong1997大大的收藏真的是每看一次就让人妒忌一次。。。:71:
真完美呀!
大大也定了falconer吗?
好加相 ...  

難得執下櫃...

人生第一次起雙飛

mask 同個頭真係太細啦 ~

咁就full 左添 ...
ivykwong1997 發表於 31-10-2010 01:39 AM

我第一次起雙飛就比左MARK VI 喇:35:
ivykwong1997大大的收藏真的是每看一次就让人妒忌一次。。。
真完美呀!
大大也定了falconer&# ...
agul4931 發表於 31-10-2010 03:52 PM

我又訂兩隻, 不過falconer 真係有d後悔, 無面目見人已經衰, 而家仲要婑多一截... $1250... 完全無賣點. 唉

終於都明白點解要收埋隻falconer, 因為berserker 做細左.

我第一次起雙飛就比左MARK VI 喇
ilovetoys 發表於 31-10-2010 04:02 PM

mark vi 都幾靚, 但我不敢入 ironman 系列. 一入要追返晒.

i think its acceptable for me....i wish i can pre-order few more......

PS: 大大 i saw ur FB pic.. ...
ukdjatb 發表於 31-10-2010 03:38 PM

多謝你的讚賞.   not difficult... try to make ur own one.
引死人咩!
靚相, 仲加埋情景, 真係滿分,
HT 門市個SALES 話民隻野係12吋 FIGURE
得啖笑...
頭像被屏蔽
HT Sales:Oh, sorry! 本公司的1�6人偶係唔會超越12吋呢個範疇嘅!
所以無論係7呎高嘅真人 ...
ck308 發表於 1-11-2010 06:19 PM

HT sales 係 WM 嚟家馬.
Well trained non-sense answering Machine! :34:
HT Sales:Oh, sorry! 本公司的1�6人偶係唔會超越12吋呢個範疇嘅!
所以無論係7呎高嘅真人 ...
ck308 發表於 1-11-2010 06:19 PM

我自己無入呢隻, 但如果ht咁講又講唔通wor. 12吋就12吋, 即係"哥斯拉" 成幾十米高會係12吋, 我六呎唔夠又係12吋, 即係有唔同scale, 又何來1:6?? 咁如果batmobile 同batpod都只係12吋, batman咪變成坐BB車?