Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 對T-800既執著......... 3.75" T-RIP(T-800)升級改造

有玩過PLAYMATE為電影TERMINATOR SALVATION出既3.75"版本T-RIP (T-800)既師兄都應該知道, 呢款TERMINATOR既關節設定有幾咁唔惦.....:31: 一件可玩性咁低既玩具點解小弟仲要介紹?? 因為小弟對TERMINATOR有一個情意結, 好想為呢隻咁可憐既T-RIP評反一吓:!

咁小弟呢隻T-RIP有乜特別?? 睇相吧:he:

一隻"ON居居"企既度既T-RIP (武器係問GI JOE借既, 事實上, 同型既鎗喺電影TERMINATOR SALVATION出過場, T-600用過:he:)

跟住就係佢既特別之處.................頭望左!

頭望右!

再來, 食指可以扣住板機:p

無錯, 小弟俾咗個頸關節同埋獨立既食指呢隻T-RIP, 依家佢可以望左望右, 仲可以用開鎗(手指可以扣住板機), 雖然袛係好輕微既小改, 但已經令佢既可玩性提升不少:$

有興趣既師兄可以自己試吓~~~ 頭既改造法係: 由頸切走佢個頭, 然後幫身體同頭下方鑽洞, 再用銅枝連接即成:) 食指嘛: 用CUTTER輕輕切開手掌即成:)

可能好多人已經送咗佢去填海, 但小弟仍然好鍾意佢:love:

T-RIP: 我UPGRADE咗, 我個頭依家可以轉!

狼人: 望到我又如何? 我CUT!!

T-RIP: 似乎我要再UPGRADE.................

多謝收睇:64:
good! T800 vs Drone!
:71:支持
好嘢!! 改完之後好玩好多!! 
Thx guys :)
回復 2# Grimlock

T-800 VS ARMY DRONE...........
邊個會WIN呢??
回復 6# Called_Wind
要睇下T800有咩武器WOR?
如果激光鎗就一定係T800,比支左輪佢就無得打啦!

回復 7# gumng

咁以圖中所示既武器而言............T-800會俾ARMY DRONE KO........:(
回復  gumng

咁以圖中所示既武器而言............T-800會俾ARMY DRONE KO........
Called_Wind 發表於 13-10-2010 04:18 PM

兩把機鎗都有得打吓嘅!!