Toysdaily 玩具日報

查看: 5003|回復: 14

[詢問] 有冇Ching見過女神轉生盒蛋?

小弟發現N年前買落果d唔見晒!!!
而家想買返d比較想要ge
唔知有冇ching知邊度有得買呢...全set都得
唔該晒先:64::64:
1月5更正返圖片先

:67:Part 1應該仲有舖有, 唔算好難搵

Part3 同 Part5 就好困難, 當年我都係網上先搵到
Part 1應該仲有舖有, 唔算好難搵

Part3 同 Part5 就好困難, 當年我都係網上先搵到
Borbor 發表於 30-9-2010 04:51 PM

唔該ching
星期六出旺角碰一碰運先
如果有其他ching見到ge話,麻煩通知我丫m(_ _)m
同埋想問一問,邊度多扭蛋盒蛋買
里set真係好難追返...
差唔多成個月都搵唔到圖2,3果兩set
推一推希望有人見過
圖 1 pm o左你~~
push for u:58:
支持樓主 如果真係HK 搵唔到 可以試下番大陸D 網搵下!
差唔多成個月都搵唔到圖2,3果兩set
推一推希望有人見過
KAISAR 發表於 3-11-2010 21:06

:36:樓主要俾D耐性同嘗試享受下當中過程, 尋找都係一種樂趣, 我之前都留意左超過一年
樓主要俾D耐性同嘗試享受下當中過程, 尋找都係一種樂趣, 我之前都留意左超過一年
Borbor 發表於 4-11-2010 01:24 PM

其實我唔係冇耐性..只係諗住推返上黎增加搵到GE機會率姐
講起上黎,前排Y拍有,本來係$1起bid,但係賣家突然改左做即買價係$200
當我發現時已經太遲:56::56::56:
btw,當日行左好耐,搵到第一SET真係好開心:73:
推一推,到而家都未搵到2-5orz
圖一我有大部份。 另外我仲有幾隻, 合共八~九隻, 將放上YAHXX拍賣, 請留意。
無睇錯的話現時片二樓有一間舖入面有一 set 類似既物品,而幾個月前亦都係屯門 X 寶見過下,希望幫到你啦
回復 1# KAISAR

好似o係深水埗見過,,d貨一堆堆咁放埋一齊,,應該係原盒黎......
回復  KAISAR

好似o係深水埗見過,,d貨一堆堆咁放埋一齊,,應該係原盒黎......
魔鬼仔 發表於 4-1-2011 07:16 PM

好遲先問........ching你可唔可以講一講係邊間...
因為我睇左幾間都唔覺眼
精x就因為太多人所以睇左一陣就逼返出去:79: