Toysdaily 玩具日報

[新品消息] N3DS 已發售 (2月24日)

由 wii 開始 ... 我一值覺得 睇人玩 果個 會更 享受 (只限 玩果個 係 靚 或 心而對象) ...
不過 請 "注 ...
Vince 發表於 3-3-2011 11:18

好在我每次去日本睇玩具/game 時已放低左大人係另外一d shopping mall 等佢可以睇自己d 野等我, 到我睇完先返去join 佢, 所以應該唔會比人"及"住 :p
我好似中過招...
mushroom 發表於 3-3-2011 12:00

咁大穫 :@
由 wii 開始 ... 我一值覺得 睇人玩 果個 會更 享受 (只限 玩果個 係 靚 或 心而對象) ...
不過 請 "注 ...
Vince 發表於 3/3/2011 11:18

大家 及野 時 ... 請 注意 有冇人 及住 你 及野
呢句好正:DD
有無人買左想交換號碼架﹖
我係4382-1945-0838呀
有無人買左想交換號碼架﹖
我係4382-1945-0838呀
gundamrx782 發表於 7-3-2011 06:41 PM

:shiny:
本身已經有 NDSi, 見老任又出 3DS,
本來都有少少吸引我去入,
但係睇過佢D規格, 再睇埋佢o既耗電量,
同埋價錢, 仲有我架 NDSi 頂到盡都只係入左兩年都未夠,
對我o黎講, 總括一句, 唔係咁值得一入...
依家跌到24xx一部...
依家跌到24xx一部...
小堅 發表於 8-3-2011 08:47 AM

我到好景,都唔多見有人買.....一來上星期3千幾太貴,二來就算2 千幾,D
game唔算吸引,除非好鐘意打SF4
唔理3D效果,其實同NDS無分別。
我到好景,都唔多見有人買.....一來上星期3千幾太貴,二來就算2 千幾,D
game唔算吸引,除非好 ...
mushroom 發表於 8-3-2011 12:31

貴都已經係一個問題, 最大問題係佢o既耗電量太高,
開 3D mode 已經食電到玩得果 3-5 個鐘,
就算唔開 3D 最耐都係玩得果八粒鐘,
我玩架 DSi 都未有咁食電啦,
老任出咁多手提機我都未見過好似呢架 3DS 食電食得咁緊要...
貴都已經係一個問題, 最大問題係佢o既耗電量太高,
開 3D mode 已經食電到玩得果 3-5 個鐘,
就算 ...
SuperBus 發表於 8-3-2011 01:04 PM

我都喜歡NDS的長氣,不喜歡PSP的食電....

若咁食電,玩PSP好過
其實應該係 3d 先會 食電 ja 下化 ? off 左應該可以同 nds 差5多 ga wor ...
同埋呢 ... 打完 6 ~ 7 個鍾 既 3d game 會唔會 已經 暈左 ?
以任記的味力,應該出孖寶兄弟同賽車,就會好多人買,到時第三廠商就會死心。
二千三好吸引,不過等metal gear出先買
我想要紫色/紅色
回復 71# Vince

睇過佢D資料, 就算唔開 3D mode 頂到盡都係玩到八粒鐘咋...
回復  Vince

睇過佢D資料, 就算唔開 3D mode 頂到盡都係玩到八粒鐘咋...
SuperBus 發表於 9-3-2011 03:38 PM

都夠一日用