Toysdaily 玩具日報

[新品消息] N3DS 已發售 (2月24日)

我都入左手,九龍灣淘大.
講真啲舖一定賺唔到1k,響日本運過黎唔錢咩.
25,000 yen = over HK$3000
on dog dog :DD
n3ds 既 AR card 好似幾得意 wor !!
http://www.youtube.com/watch?v=_IberuJz6OI

ps 一部 n3ds 已跟左 6張 cards
Jusco未有機,先有game賣
Jusco未有機,先有game賣
netvigator 發表於 2-3-2011 03:24 PM

吉吉 應該要等 有行貨時 先會有 機賣. :58:
話時話 ... check 反 官網 ... 部機只不過係 25,000 yen ja wor ...
Vince 發表於 24-2-2011 02:46 PM

正常價係$2380。

不過香港唔會正常
我睇過畫面,我覺得只任機迷賣;女仔未入因為3D,在Iphone後買多部機。

我估對女仔來說,NDS 同3D畫面差唔多。

除非那些影相功能,3D相好hit , 或者隻立體狗又好吸引佢地.....
我睇過畫面,我覺得只任機迷賣;女仔未入因為3D,在Iphone後買多部機。

我估對女仔來說,NDS 同3D畫面差 ...
mushroom 發表於 3-3-2011 06:27 AM

佢新既 功能 未有張 AR card 既 ... 佢可以用果張 AR card 另 game 入面既野 出現係 真實世界 ...
for example:
你放張 AR card 係 木台 面, 再用 3ds 影住卡, 張卡會係 3ds 個 display 到 出現你係 game 入面養 果隻 狗仔/貓仔 ... 仲可以同佢玩 ... sit sit 同 hand hand ... 我覺得幾 吸引 ga ...
佢新既 功能 未有張 AR card 既 ... 佢可以用果張 AR card 另 game 入面既野 出現係 真實世界 ...
for e ...
Vince 發表於 3-3-2011 09:56 AM

呢個都得意,同埋好似可以用現實背景打機(呢個好似係Iphone出先)。

不過最都係睇D女士喜歡與否
呢個都得意,同埋好似可以用現實背景打機(呢個好似係Iphone出先)。

不過最都係睇D女士喜歡與否 ...
mushroom 發表於 3-3-2011 10:28 AM

iphone 有咩 ? ha ... 我又唔知 bor ... 不過 ps3 一定有 ... 同埋之前佢有隻 card game 都係用 d 個 function ... 但 任記 既 包裝 就係 會 吸到 女 同 小朋友 ... d d 就係 任記 既成功 ma ...
iphone 有咩 ? ha ... 我又唔知 bor ... 不過 ps3 一定有 ... 同埋之前佢有隻 card game 都係用 d 個 fun ...
Vince 發表於 3-3-2011 10:59 AM

係咪iphone有就唔肯定,記得好似係用電話做到。

今次任記係咪得都好難講......唔知班女士會唔會玩開iphone,仲買多部新機,因為佢地係搭車玩多。

當然,若做到潮流,就全城人會買。
iphone 有咩 ? ha ... 我又唔知 bor ... 不過 ps3 一定有 ... 同埋之前佢有隻 card game 都係用 d 個 fun ...
Vince 發表於 3-3-2011 10:59

吸唔吸到d 女真係比錢買我就唔知, 但上個月係日本做宣傳試玩任天狗果時就有好多姐姐仔圍住同一路排隊等試玩一路不停咁講"kawaii / sukou" :67:

p.s. 我係旁邊睇都覺得"kawaii", 不過係d 姐姐仔唔係隻game :35:
吸唔吸到d 女真係比錢買我就唔知, 但上個月係日本做宣傳試玩任天狗果時就有好多姐姐仔圍住同一路排隊等 ...
bbf1125 發表於 3-3-2011 11:06 AM

新聞都有話日本首賣,好多人買,任記在日本有不少fans...

有或者經過NDS,好多女士成為輕機迷,會因為3DS出新孖寶而入,唔係單為了玩D迷你遊戲。

同埋女仔唔俾錢買,佢地叫男朋友買....
吸唔吸到d 女真係比錢買我就唔知, 但上個月係日本做宣傳試玩任天狗果時就有好多姐姐仔圍住同一路排隊等 ...
bbf1125 發表於 3-3-2011 11:06 AM

由 wii 開始 ... 我一值覺得 睇人玩 果個 會更 享受 (只限 玩果個 係 靚 或 心而對象) ...
不過 請 "注意" 每一樣野都有 正/反 2 面 ... 大家 及野 時 ... 請 注意 有冇人 及住 你 及野 ... :o
由 wii 開始 ... 我一值覺得 睇人玩 果個 會更 享受 (只限 玩果個 係 靚 或 心而對象) ...
不過 請 "注 ...
Vince 發表於 3-3-2011 11:18 AM

我好似中過招...