Toysdaily 玩具日報

查看: 47524|回復: 95

[新品消息] N3DS 已發售 (2月24日)

售價: 25,000 yen
發售日: 2月26日2011年 (日本), 歐美 3月
顏色: 黑 同 籃

會有以下 遊戲 對應:
《光神話新作(パルテナ)》
《任天狗(ニンテンドックス)》
《快打旋風 4(ストIV)》》
《惡靈古堡(バイオハザード)》
《戰國無雙(戦国無双)》
《生死格鬥(デッドオアアライブ)》
《職棒野球魂(プロ野球スピリッツ)》
《潛龍諜影(メタルギア ソリッド)》
《紙片瑪利歐(ペーパーマリオ)》
《瑪利歐賽車(マリオカート)》
《路行鳥賽車(チョコボレーシング)》
《超級猴子球(スーパーモンキーボール)》
《雷頓教授(レイトン教授)》
《星戰火狐(スターフォックス)》
《動物之森(どうぶつの森)》
《薩爾達傳說:時之笛 3D(ゼルダの伝説 時のオカリナ 3D》)
《劍與魔法學園 3DS》
《魅影小隊 3DS》
《湯姆克蘭西 3DS》

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
快打旋風 4(&#12473;&#12488;IV)》》 < 死中~~~睇黎要老婆一部自己一部~~~:70:
快打旋風 4(ЗЬIV)》》 < 死中~~~睇黎要老婆一部自己一部~~~
黑色三連敗 發表於 29-9-2010 16:14

仲有兩個囡一人一部 :66:

個定價25000yen 咪要成二千幾一部 :Q
個價分明想趕客, 買部PS3 都得了...
仲有兩個囡一人一部

個定價25000yen 咪要成二千幾一部
bbf1125 發表於 29-9-2010 05:01 PM

連埋games唔止~~~:70: 好彩囡囡唔識玩~~~:34:
moodyblues 發表於 29-9-2010 05:04 PM

通常初出都咁貴~~~:70:
我只想見識一下 唔洗 帶眼鏡 既 3d
買就 應該 唔會 住 ....
黑3兄 會唔會做 白米奇? 定應該叫 黑米奇?
moodyblues 發表於 29-9-2010 05:04 PM

psp go個價都好似26xxx&#20870;wo.3ds比psp go強係唔係應該貴&#21874;呢!
ps3係直家先平左,初出個時都唔平得去邊.
頭像被屏蔽
我只想見識一下 唔洗 帶眼鏡 既 3d
買就 應該 唔會 住 ....
黑3兄 會唔會做 白米奇? 定應該叫 黑米奇?
Vince 發表於 29-9-2010 05:36 PM

睇價錢同跟機出邊隻game~~~買是會買的~~~:p 如果有super mario更好~~~:D
睇價錢同跟機出邊隻game~~~買是會買的~~~ 如果有super mario更好~~~
黑色三連敗 發表於 30-9-2010 08:47 AM

任記蕉牌 點會冇丫 ... 遲早問題!! kakaa
見過Fuji 出個隻 3D 相架實物,N3DS 應該係用同一套技術,感覺似係好耐之前個 D 立體聖誕卡的畫面,睇得耐會頭暈。:30:
連埋games唔止~~~ 好彩囡囡唔識玩~~~
黑色三連敗 發表於 29-9-2010 17:16

但我係街上見到d 3-4 歲既小朋友好多時都一係玩iphone 一係玩nds :p
Metal Gear Solid: Snake Eater 3D trailer
http://www.youtube.com/watch?v=tTgR2oG9Yds
等出機戰先買~~