Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ASSASSIN'S CREED II - EZIO 威尼斯實地拍攝 (多圖)

HT 今年終於有一隻 Figure 不用理外觀, 返回 1/6 Figure 應有之可動性.

1/6 Figure 不是雕像, 個人之見可動性更加重要 !!!  像近來大 Hit 之肌肉 Body, 隻手只可屈 90 度, 超錯, 做成大量動作也做不到, 十分可惜.

EZIO 肯定不是最靚, 因我根本不在乎他的頭雕像真度, 但一定最好玩.

(見有師兄發覺掖披肩接著位謂錯了,看來要大規模回收.....大件事)

本來拎返黎時歡喜若狂....發覺出事時變得好冇心機...聽日去HT睇下佢點攪先....
heewing 發表於 26-9-2010 02:05 AM

Please let us know the result.

Really don't want to go to MK again ?!  So many toys out this week and I have been to MK 3 times this week !!!  :70:
我都偏向著重可動性...話晒係action figure...

隻90度可動手肘,一樣露關節,講美觀..唔及包膠body..
但講可動...又唔係好...比兩重關節差....個人認為係兩頭唔到岸....
呢隻真係做得好細緻...
好多位都交出水準之上

不過隻GAME玩左2版, 都唔係好岩口味....
所以無咩情意結....
撇開披肩既問題,
呢隻都算係上品:71:
:36:服飾很精緻, 可惜無玩過遊戲
撇開披肩既問題,
呢隻都算係上品
ilovetoys 發表於 26-9-2010 09:13 PM

同意
I'm not a game person but did pre-order this because of the nice design of the character. Good to see how this turn out.

Cheers for sharing, can't wait to get my call for the pickup.
我想問下大家個隻EZIO對腳同大腿關節鬆唔鬆 我個隻好鬆我諗緊係我個隻問題..定大貨都係咁..
我想問下大家個隻EZIO對腳同大腿關節鬆唔鬆 我個隻好鬆我諗緊係我個隻問題..定大貨都係咁..
e_v_i_a_n_s 發表於 27-9-2010 09:38 PM

我果隻正常關節唔鬆