Toysdaily 玩具日報

查看: 7513|回復: 14

[玩具攝影] (開估神話價格)GIOGIO之意大利之旅 (喜jojo第5部者請入~)

筆者終於都到了giogio第5部的背景地方---意大利既威尼斯了﹗
以下相片全手機質素,請見諒~

呢度就係我既居住地---意大利

因為一d原因,我要送boss既女兒到威尼斯呢度

出得黎玩,點都要叫一叫替身出黎先啦﹗弊﹗out左focus添﹗去左隻貢多拉度喎…

呢張就好返好多喇﹗

其實畀人睇住我影玩具相都唔係幾慣架﹗訓晒地架﹗哈哈~當時我心中只係想講一句︰「我咪係威尼斯人囉而家?﹗」

其他相︰

多奇嘛~

考考大家,知唔知道一罐可樂0係求係大約幾多錢HKD丫?

其實份量都係一樣330的。

第2問︰知唔知道威尼斯既聖鬥士聖衣神話幾錢(hkd)一隻丫?因為我只見到暗黑一輝、雙魚同天蠍,都係大約價啦﹗明天開估。

由於本人是jojo fans,所以在其他區有其他相既 post,有興趣者請到此看看~
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-79292-87-1.html
:$太感動了 我也想把我的喬魯諾拿到義大利~~~~~
very impressive!
頭像被屏蔽
去到意大利咁正......

我最多只可以帶白金之星去日本...... 又驚比架仔覺得毒........
(其實係去日本冇咁o既閒情....... 不如行多兩步o係秋葉園/den den town 尋寶好過...... :shiny: )
咁高既可樂........................
價值連城既外拍!!!

今天開估了,大家見到個euro寫幾多嘛? x10就是了~

近$800一隻呀﹗
唔知係唔係叫有少少良心呢,反而蛇夫+大隻佬就都係$800左右…

另一條問題,一罐可樂,0係意大利大約要$20咁啦,都有$10一罐,但真係好少見到囉…最貴見過$35一罐…其實都係330 ml左右之嘛…所以,香港物價而家自己睇返,唔……
咁貴...唔知有冇人買呢?
GIOGIO + 意大利風景 = :71:
:$

:71:

then you need to visit the arena in ROME:75:
今天開估了,大家見到個euro寫幾多嘛? x10就是了~

近$800一隻呀﹗
唔知係唔係叫有少少良心呢,反而蛇 ...
多其 發表於 15-5-2012 12:58 PM

意大利乜都貴:@有冇去羅馬?
:71:多其大大出祖羅回國之行,一定要黎支持啦!
有去羅馬呀﹗不過鬥獸場無開,那天都忘了拎GIOGIO出黎外拍…所以無鬥獸場戰鬥相……
very good, I love 第5部, too~~~~