Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Ezio出現錯誤...要比多D人知....正等待HT消息

收到call lu~~~已經有parts 了~~
guitarjimmy6666 發表於 27-9-2010 05:54 PM

我 25/9 拎貨, 重未收到call  wow
回復 63# gekigoke

我琴日打去問....佢話要搵parts 可以留電話....到左call...so~.佢今日call
回復 64# guitarjimmy6666
即係拿左果d想去換要先通知ht,佢地不會主動通知你!?:80:
回復  gekigoke

我琴日打去問....佢話要搵parts 可以留電話....到左call...so~.佢今日call
guitarjimmy6666 發表於 27-9-2010 08:20 PM

個電話無人聽, 明天直接去換PART
回復 66# pokemon47

=.=....你拎都拎左..人地點你想吾想換
頭像被屏蔽
好在未拎姐∼
其實有冇ching拎左新件可以po上黎睇下
其實有冇ching拎左新件可以po上黎睇下
ka9420 發表於 27-9-2010 10:14 PM

我要聽日先有時間拎...等其他 C HING吧
想請問各brother ,其實現在hottoys 是不是替換part 到了 ?
因本人25號已取貨 , 未曾致電hottoys ~~~
那本人明天walk in 入去換part 可不可以? ~~~
感謝 ~~~ :64:
想請問各brother ,其實現在hottoys 是不是替換part 到了 ?
那本 ...
Lucifer 發表於 27-9-2010 11:04 PM

打去問左先比較穩陣....
回復 74# heewing

謝Brother 回覆 ~~~

另亦要謝Brother 指出figure 的錯處 ~~~
因要不是brother 指出,本人根本沒發覺...
只是覺得有D 怪...但又說不出來 ~~~ Orz
回復  heewing

謝Brother 回覆 ~~~

另亦要謝Brother 指出figure 的錯處 ~~~
因要不是brother 指出, ...
Lucifer 發表於 27-9-2010 11:25 PM

最先指出的人並不是我...我都係覺得怪先留意下有冇C HING講緊...先發覺原來真係有問題...
那本 ...
Lucifer 發表於 27-9-2010 11:04 PM

我打了去問啦,  可以walk in 去換,   但要有單先可以換