Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Ezio出現錯誤...要比多D人知....正等待HT消息

已改返標題了....事件可能唔算太嚴重...但肯定係錯誤....我亦相信HT會正視問題....
HT每次出大貨前都會有輕微改動,
改得好大家會讚下, 改得唔好比人插到開花,
好定唔好, 見人見知.
佢一句話未係最終樣版本已經攪掂.

隻BLACK WIDOW都改到唔同個版, 腳又長, 胸又墜, 樣又唔同左,
如果HT會正視問題....
我都拎隻BLACK WIDOW去退下貨先...
剛剛到HT 取貨,RAY 話下星期會有改良的部件
真的話,要讚一下HT 團隊的反應
七夜志貴 發表於 26-9-2010 06:05 PM

:71:
等出通告
如果有改良版我都想入一隻
>>有冇CHING知道現貨要幾銀?
七夜志貴 發表於 26-9-2010 06:05 PM

HT咁快下個禮拜就有改良的部件??當然HT肯負責絕對係好事,但係咁快搞到就有D奇!(以下純粹個人猜測!)會唔會其實這批貨出貨前佢地已經知道有問題,只不過唔講住,貨照出!但就即刻叫廠再起過一批無問題的配件出黎,同下批貨改番好佢!等到有精明的買家提出時,佢先同買家換過D件,令到唔洗出唔到貨呢?
HT咁快下個禮拜就有改良的部件??當然HT肯負責絕對係好事,但係咁快搞到就有D奇!(以下純粹個人猜測! ...
Dragon-Eagle 發表於 26-9-2010 06:36 PM

可能.........塊布眼見只係4個接口位,用紅線連繫著,所以改得咁快.
HT咁快下個禮拜就有改良的部件??當然HT肯負責絕對係好事,但係咁快搞到就有D奇!(以下純粹個人猜測! ...
Dragon-Eagle 發表於 26-9-2010 06:36 PM

拆線再車好快的
如果由裁布造就需時
其實有得換...我兩個版本都想要.....但如果系件換件.....有無人有信心點拆個件披出來...
打去問, ht員工 話會電話通知客戶換件, 要帶figure去換part
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
劍唔夠利:50:?
睇黎都係等改良版出貨先去拎貨
其實有得換...我兩個版本都想要.....但如果系件換件.....有無人有信心點拆個件披出來...
guitarjimmy6666 發表於 26-9-2010 07:15 PM

我今日問,SALES 講係帶埋FIGUAR 幫你換件
不過我自己主觀認為,HT 即使改造亦可能是臨陣磨槍式剪去某些線位而已
所以今天去了提貨。再後換時如果新件不合自己心水也有決定權

在此也讚一下HT 團隊,吸收之前多次事件。
今次處理事件相當快速。
同時這隻EZIO 的水準,個人認為是相當高