Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Ezio出現錯誤...要比多D人知....正等待HT消息

x2

還有鼻樑跟人中呈不了直線, 即是上下半頭歪左, 更大鑊呀
bigtomm 發表於 26-9-2010 02:58 AM

係喎~~~歪左喎~~~:38:
佢一句大貨係咁, 之前d 圖唔係final, 你可以點...?funny...................接受la....

係錯左...

皮革與披肩...車錯位....
即係左邊皮甲披肩應該在側邊車落去??
公道d 講!  成隻figure 都出得好好! 披肩真係出現問題, 我地應該叫HT 糾正錯誤, 又唔駛退錢, 我想係HT  FACE  講, I dunno how to do
事實上又真是跟官圖不符
只是我覺得這個屬於可以接受的「錯誤」

當然作為玩家,我會希望HT 可以作出修正
即使不作出修正,EZIO 也算得上水準之上的作品
其手工及價錢也算得上值得
真係嚴重錯誤!垂手唔覺,但左手一舉起就變得很礙眼,甚至妨礙手部提起,擺唔到正甫士,如問題唔改,單憑咁樣嘅獨臂刀可動質素,已經一定要HT退錢!
所謂要hottoys車番岩個位後

會唔會招惹更多人不滿:30:

因為塊披肩唔可以遮哂成隻手,咁做會同原設有更大出入
回復 24# lowbcousin

就係LAW。。。。其實件披肩的作用就係要黎COVER住隻手MA。。。。。
再睇返段YOUTUBE...的確件披個設定係可以遮晒左手..但後面都係一樣可以遮晒左背....但HT好明顯今次係車錯左...紙樣係跟貨辦做, 前面遮晒就變左後面唔夠布咁...感覺好奇怪. 如果HT係有心作改動冇理由唔加長埋後面....拎左0既C HING一定會明我0既感受...
沒有絕對的對錯!不過係定唔嚴重錯誤!:38:
再睇返段YOUTUBE...的確件披個設定係可以遮晒左手..但後面都係一樣可以遮晒左背....但HT好明顯今次係車錯左 ...
heewing 發表於 26-9-2010 12:24 PM

係喎, 變成後面又唔夠長.........問題係不大, 但好明顯真係車錯咗, QC大貨辦時check漏咗.:67:
打左去HT了, 已將車錯披肩事件覆述一次. HT員工話會通知OFFICE以作跟進. 大家都係唔好拎住等消息吧...
9 成 9 不了了之

最緊要塊布最長個時要遮到前後, 車就車死後面, 前面應該用d bark bark 扣, 遮手就扣最前, 唔遮手就摺兩摺塊布扣中間 :78:(本人打爆 AC2 + 1000成就的觀察 :ar:)