Toysdaily 玩具日報

查看: 29785|回復: 97

[分享討論] HT war machine

呢排HT 既攻勢雖然好勁, 但除左Barney Ross 其他都唔中.. 竟然連T1 都係:55:
不過隻war machine 都唔知搞乜.. 拖左半年, 唯一知既就係要再再再delay, again and again~ 到底半年黎佢改變過啲乜, 改成點.. 應該無咩人知, 好似擱置左咁:63:
一定係量產時出左d問題....如果ng係ng會gum耐
mk4就話有個tony頭等批...WM都無乜特別野
HT我對佢有信心 如果係EB就驚d...
一支前妻洗唔洗整禁耐:80:
但真係好心急!
希望11月頭有貨啦
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
係十月中就好啦:55:
十月中......都唔知係咪!!
must be 十月中 ar!!!!!!!!!!! coz i'm going back to UK, other wise i will have to wait till december ar!!!!!
頭像被屏蔽
其實wm要咁耐先出到貨都正常,因為wm成隻都要用新模做,所以點會唔遲呢
會唔會係因為ht想war machine同 mk-4 一起出貨? 只改ex-wife, 開過個模最多都係30-35天吧.
我自己唔擔心個頭雕, 因為我都諗住只display成個裝甲 look.
之前說是10月份會有的.....10月1日同10月31日都係10月.....希望係指10月初啦.....
會唔會係因為ht想war machine同 mk-4 一起出貨? 只改ex-wife, 開過個模最多都係30-35天吧.
我自己唔擔心個 ...
jeffloh 發表於 29-9-2010 02:36 PM

初初係話八月架:56:
HT Said  十月尾wow  . I asked them yesterday