Toysdaily 玩具日報

查看: 11481|回復: 21

[新品消息] Transformers Stealth Force系列 - HOUND (變形金剛 X 幻變奇兵?)

最近見到一個幾有趣既TRANSFORMERS新系列, 一見就令我好感動, 因為令我諗起小時既至愛 - 幻變奇兵 (MASK)

我入咗呢款HOUND吉普車:43:

一拉個前防撞欄...................佢就會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....
會.....

變形, 彈晒D內藏武器出嚟! 好似MASK!! 好感動!!!:$

多謝收睇~~
ok woo......幻變奇兵 (MASK) - 電單車變直升機嗰部
文哥呢款仲似MASK多D~~~:71:

電動變形, 有電子音效~~~ (但好貴:55:)

文哥呢款仲似MASK多D~~~

電動變形, 有電子音效~~~ (但好貴)
Called_Wind 發表於 21-9-2010 05:29 PM

到底電影文仲要加幾多武器俾佢:56:
好好地一架貨車變到而家裝甲車咁款:56:
the Hound looks good! Where did you buy it?
回復 4# 隨感一亡魂

呢款唔會變人形:(
回復 5# dvid

我喺袋鼠國呢邊買的, 但應該香港都會有掛~~~ :73:
回復  隨感一亡魂

呢款唔會變人形
Called_Wind 發表於 21-9-2010 05:45 PM

咁仲都算是TF咩:(

其實類似的設計銀河之力未玩過LU...
唔知點解而家D玩具都放棄左依D設計...
回復 7# Called_Wind

have ar ...at TRx i saw it
的確像MASK……大陸譯作面具戰士
我以前都勁鐘意"幻變奇兵"架!(這個透露了我的年紀:35:)
完全未聽過
其實我覺得隻hound 都幾正....  

不過都係等佢做discount 先入~
回復 12# neoneo

big buffalo!

I only can afford the motorbike that change into helicopter...
如果幻變奇兵都有真人電影版就啦, 最近睇新Benz跑個廣告, 以為架車最後會好似自角架車咁............曉飛添, 點知打個圈就算, 不過都好有"幻"味......
http://www.youtube.com/watch?v=-cyf3qUnAkM&feature=fvst