Toysdaily 玩具日報

查看: 13942|回復: 30

[玩具報告] 我也要快拍......DAM Delta Force Marksman (多圖)

多年迷醉於電影Black Hawk Down, 入坑後遍尋不獲,
幸好有廠家也偏執於這套十多年前的好片:52:

比較印象深的角色頗多,由Johnny Strong 所演譯的Shughart,
是其中一位自願空降掩護被擊落機師而犠牲的Delta Force Snipper,
須然戲份不重,但充份表達出捨身取義的英勇行為,
更重要的是當年確有其事.:!

同系出了多只人何, 但個人覺得這只較理想,
頭雕在某些角度也有像的, 制服,戰術背心,M14,1911有一定水準,
素體可動性大, 也能以不同姿態站穩, 鞋也值得一讚:71:
水壺小包扣子相當易難,最後用膠水解決,:74:
整體不错, 希望下一隻再有提昇.:78:

轉過照明較清晰的燈光, 可看清細部:43:

最後分享一下在下贯性閃燈設定(明謝州長客串)
, 主燈於左上方, 味精黃燈置於右後上方:(

Thanks for Watching
:77:
呢個系列出得唔錯,雖然無玩兵人,但見old cat 大美圖咁正!:71:一定要支持!
拍得好正呀﹗場景又夾﹗
呢隻真係好得,我都未得閒影相....XD
好欣賞DAM的產品~!
燈光好有氣氛~~~

仲有Wii 檯燈~~!:71:
Very Good ...........:71:
靚舊化,靚燈光,靚地台,靚相!

能見到如斯神品,小弟是在做夢嗎?:$

想八下OLDCAT大,五款中入了邊幾款?

小弟只入了頭尾兩款。
呢個系列出得唔錯,雖然無玩兵人,但見old cat 大美圖咁正!一定要支持!
上帝 發表於 24-6-2012 03:19 AM

多謝賞圖••••••••••:77:
拍得好正呀﹗場景又夾﹗
呢隻真係好得,我都未得閒影相....XD
vegeta 發表於 24-6-2012 03:40 AM

Thanks!
呢隻細廠出,算有水準,快D砌起佢上圖啦:71:
好欣賞DAM的產品~!
燈光好有氣氛~~~

仲有Wii 檯燈~~!
MAX 發表於 24-6-2012 03:48 AM

謝Max 大賞圖!Dam OK 架,
大大有無齊套?等你小組出擊大製作:77:
Very Good ...........
blackhawkdownhk 發表於 24-6-2012 04:07 AM

Thanks ! Ching ........:77:
靚舊化,靚燈光,靚地台,靚相!

能見到如斯神品,小弟是在做夢嗎?

想八下OLDCAT大,五款中入了邊 ...
catcat 發表於 24-6-2012 08:44 AM

Thanks Cat 大!:77:
我剩係入咗呢隻,考慮緊Hoot :p
Nice Pic∼∼:71:
美圖,Dam 真的不錯,價錢優惠,好正。
好欣賞DAM的產品~!
燈光好有氣氛~~~

仲有Wii 檯燈~~!
MAX 發表於 24-6-2012 03:48 AM

名師crossover 嘅 Nikon x WII 檯燈都比你發現添:DD

呢隻正!呢隻應該都會入,不過要遲d先
Oldcat大, 試吓差考吓下面條link去收褲腳效果會更靚

http://bbs.bbicn.com/forum.php?mod=viewthread&tid=136386