Toysdaily 玩具日報

查看: 11015|回復: 58

[個人收藏] [舊物新入]1/60 Yamato VF0A

早幾日巧遇好想買既0A,價靚罕有即時科水!雖然舊時買左隻0S,其實都只係作頂癮之用,我個心,由頭到尾都係鍾意0A多d!嘍囉機,始終都係我既至愛!

因為時間關係,今次齋出圖唔寫字,大家隨便起筷!:64:

:love:

雖然話VF-0系列有少少舊,同而家d新野比有少少粗糙,但我覺得overall個造型非常好

好似係有少少肥  但原設定都係咁  想舊型號過VF-1咁
:64:真係影得好有FEEL
Buy the ghost too.
:@威少.........您漏野呀

漏咗遊戲規則..............:oh:

Yamato 1/60 VF-0A............HKD78x:ar:
Very good photos. :64: Bought VF-0A in 188? All sold out already when I checked just now :42:
Good Good Good!
Buy the ghost too.
Panzer 發表於 10-9-2010 01:50 PM

Quick to buy the ghost too la X 2

Quick to buy the ghost too la X 2
Warmblood 發表於 10-9-2010 01:59 PM

佢都係我同鄉.............:he:

我恨你∼∼∼∼
我要喺你手中搶番佢∼∼∼∼
你得到只係佢嘅肉體,你你你永遠都得唔到佢嘅心∼∼∼
佢係我架................
佢係我架.............
佢係我架......
∼∼∼∼∼∼∼∼∼
我要發洩喺隻$680嘅威龍身上....
WAWAWA~~~~~~
Ghost 好似會再販 :64:

威威點解呢排咁得閒?:77:
Ghost 好似會再販

威威點解呢排咁得閒?
呂品器 發表於 10-9-2010 02:06 PM

Then it is necessary to check the BMF post la.
呢排得閒係因為...........心散、冇心機做野......:unhappy:

同埋想欲擒先縱自己,等自己玩夠再do過!:43:
Quick to buy the ghost too la X 3
Warmblood 發表於 10-9-2010 01:59 PM

nice:71: