Toysdaily 玩具日報

查看: 20165|回復: 30

[個人收藏] 有樣!有身材!有魅力!有紅髮!仲要X3!!!

終於等到 YAMATO Neuromancer 系列的第三彈:天元突破 Yoko!! :$
其實造形、可動、上色、配件等,也比是三隻中最豐富的。

可惜不知是否小弟的 Sad貨強運 所致,大腿的旋轉位 超好轉 ...即係好鬆....
連擺個「凸羅夾GAP」的資勢也力有不遞......:no:
頸關節的食力也不夠,會因又大又重的長髮令頭向後 (上)岳.....
不知有入手的大大有否以上種種同樣問題呢? :?

去 圖 ~~

再來就是 Neuromancer 的紅髮三昧了~~ :love:

換個排列,可更清楚看看 塵骸魔女 的身段~~ :46:
話說呢...蓋著心口的白色東西是可拆下的.....:36:.....而尖端呢...有仔細上色的喔~ :shy:

不錯~不錯~~
關節鬆我見有師兄會換joint parts / 響鬆位置搽D AA膠令凹凸位緊密D
C hing ....幫魔京女也寫個report 吧。。。plssss
我對洋子都滿有愛的:46:,不過YAMATO呢隻對我來講太大隻:no:,入左隻山口式NO.010就算補完了:78:(入唔到016:die:)
呢隻我都買左, 不過好失望
本身造形, 上色都好出色, 不過又係衰響關節上面

1) 我都係中條頸, 頭髮太重, 個頭永遠都向上仰, 除非頭髮撥去右手邊, 拎返個平衝, 個頭先變返水平
2) 我隻腳無事, 不過中左隻右手..... 右手個關節極鬆, 隻手成日跌出黎
3) 枝來福槍竟然唔連揹帶, 無得揹住枝槍, 唔可以重現片中造形

未玩過前面兩隻, 不過對呢個系列好失望
恕我直言接受唔到yoko對眼
魔京見都未見過就成為怨念物....
Support:71: :71:

Yoko :46:
不錯~不錯~~
關節鬆我見有師兄會換joint parts / 響鬆位置搽D AA膠令凹凸位緊密D
密斯威爾 發表於 8-1-2013 02:20 AM

謝謝意見。
近來聽人講可用啫哩膠,想試一試~ :78:
C hing ....幫魔京女也寫個report 吧。。。plssss
montin522 發表於 8-1-2013 08:57 AM

謝謝支持 :77:
我會盡量抽時間寫個魔京女report ~~
我對洋子都滿有愛的,不過YAMATO呢隻對我來講太大隻,入左隻山口式NO.010就算補完了(入唔到016:d ...
bbq1120 發表於 8-1-2013 09:00 AM

其實個 size 好好扭,手功及上色比 figma 還好呢~ :36:
呢隻我都買左, 不過好失望
本身造形, 上色都好出色, 不過又係衰響關節上面

1) 我都係中條頸, 頭髮太重, ...
必殺小子 發表於 8-1-2013 10:25 AM

唉... :42: 頸關節是死症。我自己用了小小膠水整實返個 joint ...

大大那隻雙腿夠實? :handshake:
恕我直言接受唔到yoko對眼
魔京見都未見過就成為怨念物....
純白騎士姬Saber 發表於 8-1-2013 10:39 AM

對眼無銳氣,但夠萌喎~~ :shy:
巧靚靚啊!
中毒...:70::70:
射射、射射、不错、不错∼∼∼!!:35: