Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 迷上Marvel, 迷上 Two pack, 迷上 Hulk

回復 194# Devil_Fudou
咁RED SHE HULK 有無同 green hulk 打過呢??
green hulk 落到手嗎?
回復  Devil_Fudou
咁RED SHE HULK 有無同 green hulk 打過呢??
green hulk 落到手嗎?
gumng 發表於 13-9-2010 02:08 AM

嗯.... 佢主要都係被Leader同MODOK控制黎打打算背叛佢地既Red Hulk, 同埋打She-Hulk
都有打Lyra(Daughter of Hulk), 同Skaar(Son of Hulk)
其後已經清醒返, 更令Skaar同Hulk和解
回復 197# Devil_Fudou

Lyra(Daughter of Hulk) & Skaar(Son of Hulk)??
Are they released in MU3.75"??
回復  Devil_Fudou

Lyra(Daughter of Hulk) & Skaar(Son of Hulk)??
Are they released in MU3.75"??
gumng 發表於 13-9-2010 03:04 AM

呢兩個角色都好新下, Skaar只出場2年半, 只出過6" Marvel Legends
Lyra遲Skaar半年出場, 未出過任何玩具

講起玩具, 小分係格仔箱買過隻冇盒既Red Hulk, 發現同有盒個d有少少唔同。個身比較啞色,冇咁光滑, 感覺上靚d。其後為左個package又買左隻Red Hulk:55:, 冇之前睇個d咁光身, 但係睇落冇箱仔隻咁啞。 唔知其他大大的Red Hulk有冇咁既情況?
因為有盒個隻Red Hulk冇拆, 所以唔知係包裝影響定係真係光身d...

勁搞笑,笑死我~~~~~

post 幾張撐下場先~~~
Garycharm 發表於 13-9-2010 12:18 PM
回復 200# paleblue

bascially it is mat color...
回復 200# paleblue
MU 個個wave都有小小特別版, 可能閣下買果隻係特別版都唔定!
呢兩個角色都好新下, Skaar只出場2年半, 只出過6" Marvel Legends
Lyra遲Skaar半年出場, 未出過任何 ...
Devil_Fudou 發表於 13-9-2010 04:10 PM

Skaar 6" 我見過佢, 玩具嘅佢好似長髮嘅亞洛豬華!
Lyra就真係第一次見!!
有無朋友買咗最新果wave marvel unverise?? 我見都未見過就話買哂, 有無咁誇呀??
頭像被屏蔽
講起玩具, 小分係格仔箱買過隻冇盒既Red Hulk, 發現同有盒個d有少少唔同。個身比較啞色,冇咁光滑, 感覺上靚 ...
paleblue 發表於 13-9-2010 05:39 PM

外國forum一早有講
佢地都都話可能係variant
不過都係自己既諗法既姐
外國forum一早有講
佢地都都話可能係variant
不過都係自己既諗法既姐
destiny 發表於 13-9-2010 10:16 PM

我就覺得是生產既running change,varient黎講分別太不明顯
[quote]有無朋友買咗最新果wave marvel unverise?? 我見都未見過就話買哂, 有無咁誇呀??
我見有炒價貨, 沒買了, 對小弟黎講太貴。現在一浪貴過一浪...最近買的只有Sentry+Spiderman而已。

也許真的只是生產上的問題吧!
唔乸係麻,咁搞笑,笑死我~~~~~

一直做CD ROM,見到呢丹野,真要撐一撐!
無明 發表於 13-9-2010 09:11 AM

2600+個post都叫CD ROM??:58:
回復 208# paleblue

i think the stores hold jor law...