Toysdaily 玩具日報

查看: 4386|回復: 15

[詢問] gx 50 & gx 54的迷思

本人有gx03, 但银根有限, 究竞新Ver gx50值唔值得買呢? 還是買gx54好呢?
我都有GX-03,但完全冇諗過買GX-50,

主因價錢都唔平

需然技術改進o左,但同樣都係超力電磁俠,

GX-54 就全新角色新產品,價錢平一半
GX-50/54兩隻好難比較呢
雖然GX-50係改良左, 不過個價真係同GX-03差太遠勒
就算我未買超力而又好想擁有佢既, 我都可能買隻GX-03都唔買GX-50:(
我兩隻超力都有,
新版係好,不過如果已有03,又彈藥唔多,
唔建議你入多隻新o既~~
如果彈藥有限,俾我就賣左隻GX03,然後買隻GX50!GX54真係唔係佢果皮!:78:

GX03網上有二手叫價49X!你都可以諗下!:64:
Buy GX-54 first, then buy GX-50 when it re-issue in later day la.
多謝各位大大的意見 剛剛拎隻gx03出嚟玩 又唔係咁差啫 遲d又出天威 真係為玩具而打工
GX-50 ....情意結..買左一定唔會"囉囉戀"
我都有GX-03,但完全冇諗過買GX-50,
多謝各位大大的意見 剛剛拎隻gx03出嚟玩 又唔係咁差啫 遲d又出天威 真係為玩具而打工
BBCC 發表於 7-9-2010 10:16 PM

:71:
Garycharm 發表於 7-9-2010 23:14

為玩具而打工...
    我唸好多大大都係...:34:
GX-50太貴,而且又只是GX-03改良版。。。算了。
等天威!!! 上次miss咗, 今次必買!!!
如果彈藥有限,俾我就賣左隻GX03,然後買隻GX50!GX54真係唔係佢果皮!

GX03網上有二手叫價49X!你都 ...
常威 發表於 7-9-2010 06:09 PM

之前有隻4魚都好似放左好耐:(
買gx54好