Toysdaily 玩具日報

查看: 15389|回復: 25

[玩具報告] Halo 入面不可缺少的交通工具(一):Ghost Rapid Assault Vehicle (圖多小心)

大家好,今次係小弟第一次寫報告,如果有甚麼地方做得唔好,希望各位能指點指點。:(

講起Halo,我都係最近先決定入坑,因為小弟家窮,我都只係會買一部份自己最最最喜歡既角色。最近因為Reach就快出,所以我的目標都集中上主角群,不過按照現在既安排,我相信都可能要出年年中先可以儲齊所有角色。

開盒前就先影幾張相吧!

正面:

側面:

後面:

盒底有埋生產商資料,唔知個號碼有咩意思,因為我見盒盒都係一樣:

開盒後又再黎幾張特寫:

前(我影得唔好,紫色部份係金屬紫):

後:

側面:

底部,好detail:

面板, 如果有多些少detail會更好:

可動:

因為本身既設計所限,可動既地方唔算好多

車大炮可上下擺動:

座位可伸長:

又到左各位試坐既時間:

SHF都啱坐(坦白:SHF真係易擺好多):

連四葉妹妹見到都想坐:

Noble Six:小妹妹,你仲未夠十八歲,唔可以開車噃!

四葉妹妹:你講乜話!?

四葉妹妹:撞瓜你!

Noble Six: 救命呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀。。。。。。

Noble Six: 瓜左

四葉妹妹:呢部戰車,無得彈!

總括而言,如果你有玩開美玩,都會知道品質唔會太好,今次都無例外,但係如果你係死忠既話,就一定要買,以呢個價錢黎講,你未必會滿意,但你絕對唔會失望。宜家就繼續等我既最愛:Warthog :love:

多謝各位收睇! :64:

外國限定玩具 :63:
:71:support
Add marks for your great trial!  :)
HALO的玩具一浪接一浪,睇來都好難走得甩...
大大係邊到入halo d玩具?
我見唔係好多地方有得買~
外國限定玩具
Assassin 發表於 4-9-2010 03:52 PM

PM左你
support
himhimhim74 發表於 4-9-2010 03:59 PM

Add marks for your great trial!
Douglas.M.Saint 發表於 4-9-2010 06:43 PM

Thank you for your support! :64:
HALO的玩具一浪接一浪,睇來都好難走得甩...
隨感一亡魂 發表於 4-9-2010 08:55 PM

連Play-Arts都玩埋一份,相信入坑既人將會越來越多 :34:
大大係邊到入halo d玩具?
我見唔係好多地方有得買~
突擊高達 發表於 4-9-2010 09:08 PM

其實我係美國買既 :35:
very good, but I haven't area to store it.....:he:
:71:thansk your sharing
very good, but I haven't area to store it.....
mkyfk 發表於 5-9-2010 02:36 PM

其實我宜家都仲未搵到位去擺佢,暫時都只係放埋一邊 :(
thansk your sharing
Borbor 發表於 5-9-2010 02:50 PM

Thanks for reading and your support is important to me. :handshake:
回復 13# twgss4b14c

我有興趣嗰部車, did you bought it yet?