Toysdaily 玩具日報

查看: 2789|回復: 11

[新聞] 看完今日既東方,我憤怒了!(奉勸情緒較波動者勿看今日既東方)

...陳目睹槍手瞄準十八歲青年梁頌學頭部,其十四歲妹妹梁頌儀撲前用身軀替兄長擋子彈,結果被射殺,事後證實她背中兩槍...

自已都未試過睇睇下揭唔落去,要暫停深呼吸...希望會後係最後一次,好悲哀,好感慨,十四歲既小妹妹仲勇敢過班豬羅,係,佢地係豬羅!
頭像被屏蔽
唉! 連百街President 都笑笑口回應傳媒同视察現場 , 唔怪之得 d 子民都一 X 樣!
難過!
一個無能的國家,只懂貪污/貪心又怕死的菲律賓警豬,呢班警豬唔死都冇用啦!
好感人~~~:79:
一個無能的國家,只懂貪污/貪心又怕死的菲律賓警豬,呢班警豬唔死都冇用啦!
DVD迷 發表於 25-8-2010 01:58 PM

呢班警豬:71:
參 議 院 議 長 、 曾 經 出 任 國 防 部 長 的 恩 里 萊 表 示 , 菲 律 賓 無 須 向 香 港 道 歉 , 因 為 這 類 事 件 在 任 何 地 方 都 會 發 生 。
恩 里 萊 因 為 這 類 事 件 在 任 何 地 方 都 會 發 生 。但不會有這樣的結果:55:
睇到好心痛
只希望全世界都不要到菲律賓旅遊~
睇黎我去投考菲國特種部隊都有機會被取錄.
bad-aries 發表於 25-8-2010 12:00 PM

取錄左你的話你敢做嗎?
槍手都係傑出警察, 最後比人屈想要求平反談判都冇機會
不過, 今次最出色既, 真係謝領隊
D消息流通得咁快, 佢好有功勞,
比人協持都仲夠膽講成分鐘電話, 我覺得好值得表揚
回復 11# fagundammk3
唔單止....仲有一位丈夫, 同一位妹妹~
佢地幾位絕對值得尊敬!!