Toysdaily 玩具日報

查看: 1776|回復: 10

今日個細路又上黎玩XD

由朝早十點幾玩到下午三點。
我一起身將房間可以比個細路玩既野都放晒出廳﹐裡面有MIA,hcm pro﹐一D飛機﹐飛船﹐裝著之類。其實對於一個小朋友黎講都已經好夠啦~~~
原本都有D擔心要陪玩五個鐘﹐自己未必會頂得順。好彩中段時間有gundam seed﹐劍呢D野draw左個細路既注意力﹐而且有時同個細路阿媽吹下水﹐時間都算過得幾快。
雖然係整爛左我少少野﹐不過可以比個小朋友開心一日﹐自己個心情都會好好XD:)

可惜無D小妹妹過黎啦………:die:
原帖由 gundamrx782 於 11-11-2006 22:58 發表
由朝早十點幾玩到下午三點。
我一起身將房間可以比個細路玩既野都放晒出廳﹐裡面有MIA,hcm pro﹐一D飛機﹐飛船﹐裝著之類。其實對於一個小朋友黎講都已經好夠啦~~~
原本都有D擔心要陪玩五個鐘﹐自己未必會頂得順 ...

小妹妹...........:Q
"整爛左我少少野"............................... :?

Which stuff he has destoried?  :cool:
我好驚我d表弟上來,:no:
寧願俾部電腦去玩,
都唔以掂我d模型~:*
1/60既impulse﹐個force裝備有隻翼個扣斷左…
:no::no::no:

Lucky for him that he is not my cousin...................... Otherwise, he must die immediately..................... :*
原帖由 Douglas.M.Saint 於 12-11-2006 00:01 發表
:no::no::no:

Lucky for him that he is not my cousin...................... Otherwise, he must die immediately..................... :*

其實…小朋友整爛玩具好正常jie…
我覺得唔係特登就OK
不過無論點都好我都一定要在場………唔係變廢墟都似……=__=
原帖由 gundamrx782 於 11-11-2006 23:57 發表
1/60既impulse﹐個force裝備有隻翼個扣斷左…

其實你預料了有所損失,有作出相應的保險不?  如提供不易爛的大膠,樓下擺明老翻的玩具等
原帖由 mirage 於 12-11-2006 00:06 發表

其實你預料了有所損失,有作出相應的保險不?  如提供不易爛的大膠,樓下擺明老翻的玩具等

其實我本身o個D都唔算易爛架啦
不過五歲細路有時候動作大左當然有………
原帖由 gundamrx782 於 12-11-2006 00:10 發表

其實我本身o個D都唔算易爛架啦
不過五歲細路有時候動作大左當然有………

不要低估小孩的殺傷力:shiny:
如果係我,一定唔會咁捨得~~~~:shy: