Toysdaily 玩具日報

查看: 9148|回復: 36

[改造交流] 簡單改造black果對蟹手

:! 我超越自已特破技術冇用闊膊body黎改!

:67:好簡單只要一個羅c批就攪掂!首先用風筒吹熱件黑色胸甲!之後用暴力除佢出黎!當除左胸甲後其它野都好易除!見到個body後只要用羅c批張左右手臂即係老鼠仔個位拆開!之後右手臂同左手臂兩邊對換就完成!順便可以用水喉膠布加粗條頸!如果想對手更加可以拍貼身體你可以張胸甲反轉!用刀片張胸甲格甩底裡面位置既膠批薄!之後對手就可以更貼身

:67: 著番甲時有個方法易著d同可以減少生化紋甩!首先你張手臂果兩件黑色軟甲套左落生化紋果件背心仔到先!之後先一次過穿隻手臂過去!咁樣會易著好多同可以減小甩生化紋

未改前

改造後~~~影相睇出黎個分別唔太大~~但實物就好明顯改善左對蟹手
頭像被屏蔽
唔明......
shiine 發表於 25-8-2010 00:37

:67:即係張紅圈位置左右對調

:67: e隻係未對調前既右臂!你留意紅圈位置係右手臂外側黎!當你換左佢去左臂時剛剛好可以避過胸甲格甩低頂住對手果個位!
頭像被屏蔽
對調完就唔蟹手?
shiine 發表於 25-8-2010 00:47

:67: yes
好令~:67:
好令~
frankylick 發表於 25-8-2010 01:17

:67:改完真係順眼左好多!我希望可以幫到鐘意black既巴打
師兄,拆頭時有風險;之前有大大好似試過拆爛頭。
師兄,拆頭時有風險;之前有大大好似試過拆爛頭。
白少一 發表於 25-8-2010 03:17

:67:拆頭時你要用陰力左右左右咁慢慢咁用力鑽住咁蚊佢出黎!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
呢只我真係唔敢拆, M 記 d Body 咁化學, 好驚拆拆吓連 body 都散埋...:55:
拆影月風險比黑日更高, 因為除左佢套外裝甲之外, 佢入面件黑色緊身衣仲難攪......
shiine 發表於 25-8-2010 09:31 AM

拆唔算難,但一加粗左d腰,大脾
著返就有點吃力,件黑衫就:62: 唔點影響外觀,唔怕啦:35:
拆唔算難,但一加粗左d腰,大脾
著返就有點吃力,件黑衫就 唔點影響外觀,唔怕啦
白羊座_穆 發表於 25-8-2010 12:46

:67:隻black拆開先知原來m記都幾用心做!好多細節位你要拆先知原來咁麻煩!我都常試過拆條褲諗住加粗大脾!但下腹果個位同腰帶好難拆(好似個8字咁上下闊中間扎)!仲有原來佢有條打底褲一直包到去腳掌到!個"失頭"位佢又唔知點整張個波羅蓋件甲釘死係個body等佢唔會走位!所以最後我都放棄了
隻black拆開先知原來m記都幾用心做!好多細節位你要拆先知原來咁麻煩!我都常試過拆條褲諗住加粗大 ...
大舊金 發表於 25-8-2010 01:41 PM

波羅蓋件甲用力meet出黎,本身無痴死所以好容易(其實我果隻係一買返黎就有邊甩左:35:)
不過我想講話影月要拆都唔怕ge,因為我已經拆左兩次:34: