Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 簡單改造black果對蟹手

M記BODY真係好脆弱,影月要嚟緊星期六去代理睇吓有無得搞搞佢
M記BODY真係好脆弱,影月要嚟緊星期六去代理睇吓有無得搞搞佢
矢吹丈 發表於 25-8-2010 14:00

:67:斷左手定腳?
哇  高难度.....我都唔敢拆:26:
:66: 左右互駁!:@ 神乎其技!
拆影月風險比黑日更高, 因為除左佢套外裝甲之外, 佢入面件黑色緊身衣仲難攪......
shiine 發表於 25-8-2010 09:31 AM

拆都無用....影月個膊頭唔係縲絲o黎架....

拆都無用....影月個膊頭唔係縲絲o黎架....
LED028 發表於 25-8-2010 17:16

:cool:黑色body果然係好易斷!e個位我都斷過幾隻
頭像被屏蔽
我都覺得 Black 好難拆,尤其 D"根"特別難攪;不過金兄點解唔用"傢俬釘"呢?你不是覺得效果幾好的嗎?
頭像被屏蔽

我都覺得 Black 好難拆,尤其 D"根"特別難攪;金兄點解唔用"傢俬釘"呢不過?你不是覺得效果幾好的嗎?
hk小文 發表於 25-8-2010 22:52

:60:我試過用!但一套番生化果件野上對手臂後!個回彈力另到佢不舉!後尾試試下就試到e加個方法!出黎個效果都唔錯

回復 24# douglaschan

我用矽膠倒模古迦個膊頭 parts 救返....唔駛買個 body

大大, 我今朝本咗條老命試咗你個換上臂方法, 過程驚險相信唔駛講, 好彩手術成功, BODY無爛, 蟹手得以改善, 但手肘膊頭上原本已經調調FING的生化紋全部鬆晒, 谷鬼氣全部撕走晒佢無眼屎乾淨盲~
頭像被屏蔽
大大, 我今朝本咗條老命試咗你個換上臂方法, 過程驚險相信唔駛講, 好彩手術成功, BODY無爛, 蟹 ...
wwh 發表於 26-8-2010 01:10 PM

代價好大 ,:Q 真係一动不如一靜 ....:unhappy:
大大, 我今朝本咗條老命試咗你個換上臂方法, 過程驚險相信唔駛講, 好彩手術成功, BODY無爛, 蟹 ...
wwh 發表於 26-8-2010 13:10

:67:其實都有方法可以減少生化紋甩!首先你張手臂果兩件黑色軟甲套左落生化紋果件背心仔到!之後先一次過穿隻手臂過去!咁樣會易著好多同可以減小甩生化紋